Nem dávid kérdése:
Aki kiment külföldre annak megérte?
Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 01:50
11/17 anonim válasza:
Nem sok,de van. Dániában nagyon drága az autò. És nincs olyan meleg nyáron. Ennyi. Az összes többivel nincs gondom:-)
12/17 anonim válasza:
Nekem megérte.Az USA-ban élek.
13/17 anonim válasza:
Több nyelven beszélek és így jutottam el az USA-ba.Igazából az zavart hogy először a munkahelyemen komplett hülyének tartottak , utána meg faragatlan bunkónak mivel mi magyarok és németek is másképpen kommunikálunk mint az angolszász országokban.
Az első pár hónap borzalmas volt aztán egyre jobb lett.Körülbelül 1 évbe került mire teljesen beilleszkedtem.
14/17 anonim válasza:
*Akarom mondani azt hitték hogy hülye vagyok.
16/17 anonim válasza:
anglia, es egy az egyben azt tudom mondani mint a tobbiek, foleg a danias valaszolo
17/17 anonim válasza:
én is szeretnék majd kimenni:D szóval ha valaki
észak-amerikában ( kanada környékén) él segíthetne a kezdetekben:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!