Te megérted hogy az orvosok külföldre mennek? Cikk lent.
"Ez nem gyávaság kérdése. Szerintem sokkal inkább bátorság kell ahhoz, hogy valaki egy ilyen lépést megtegyen."
Egyetértek.
"gyáva voltam otthon maradni, és "kűzdeni"
Külföldön is kell küzdeni, csak ott ha van eredménye a küzdésnek, azt el is ismerik. Ha elmennek az orvosok mert itthon nevetségesen alacsony fizetést kapnak és sok kórházban vállalhatatlan munkakörülmények között kell dolgozniuk akkor nem az lenne a megoldás hogy béklyóba kötjük a fiatalokat, hanem az hogy jobb megélhetést és körülményeket biztosítunk. Nincs pénz? Dehogynincs, csak csángó-nyelv művelésére meg nemzeti eggyüttműködésre kell.
Megértem.
Csak az maradjon itthon, aki akar.
Aki itthon marad, annak itt és most megköszönöm, hogy nem hagyott magamra, és a nehéz körülmények között is a hivatását választja, a rászorulók gyógyítását, és nem a luxusmegélhetést. Köszönöm.
Aki meg külföldre megy, annak sok szerencsét kívánok, találja meg a számítását, de arra kérem, hogy ne nézze le és ne fikázza az itthon maradókat. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!