Akik a Dk-ra szavaznak azok mit várnak ettől a párttól?
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 16:19
1/14 anonim válasza:
Osztogatást, mint minden agyament szoci.
2/14 anonim válasza:
Szavazni csak 2 év múlva kell. Én még egyik párttól sem láttam semmi programnak nevezhetőt, úgyhogy jegeljük ezt a kérdést úgy másfél évre.
3/14 anonim válasza:
Tudom,hogy én vagyok a tudatlan,mert csak annyi foglalkozom a politikával,amennyit nagyon muszáj,de mi az a Dk???
4/14 anonim válasza:
DK="demokratikus" koalíció amit Gyurcsány apánk alapított.Elég nagy hévvel mondta Orbánra hogy "liberálisból konzervatív?" lehetetlen.Akkor rá is lehetne mondani hogy komcsiból demokrata?lehetetlen.
5/14 anonim válasza:
Ja,köszi,akkor erről már hallottam,csak nem tudtam a pontos nevét.
6/14 anonim válasza:
Nem vagyok DK szavazó, úgyhogy bocs, hogy közbepofátlankodtam, de ti komolyan a választási programok alapján szoktatok szavazni? Nem akarok senkit elkeseríteni, de azt nem kötelező betartaniuk a pártoknak és nem is szokták. A pártválasztás nem arról szól, hogy 4 évente egyszer végigolvasod a pártok választási programját és kiválasztasz egyet, hanem arról, hogy négy évig (amennyire lehetőséged és időd van rá) figyeled a pártok tevékenységét. Ezért a kérdező teljesen jogosan tesz fel egy ilyen kérdést.
7/14 CMD válasza:
Ők csak szimplán Gyurcsányt várják.
8/14 anonim válasza:
"Akkor rá is lehetne mondani hogy komcsiból demokrata?"
Orbán meg komcsiból lett liberális, majd konzervatív. Szóval 3 - 2 Orbánnak...
9/14 CMD válasza:
10/14 anonim válasza:
Gyurcsány nem lövette ki senki szemét! Ezt csak az a csőcselék állítja,aki szétverte a Belvárost.
Aki rájuk szavaz,ugyanazt várja tőle mint a többi párttól: teremtsen olyan körülményeket,amelyek élhetővé teszik az országot.
Igaz,hogy ilyen párt nincs,így a DK sem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!