Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem akarnak beállni a...

Miért nem akarnak beállni a sorba egyes népcsoportok?

Figyelt kérdés
Miért gondolják magukat kivételnek a munka alól?
2009. jún. 29. 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Most a cigányokra gondolsz,vagy a politikusokra ,meg a milliomosokra?
2009. jún. 29. 22:39
 2/4 anonim válasza:
62%
Szerintem azért, mert lehetőséget és módot adunk nekik arra, hogy munka nélkül megéljenek. Ha lopnak nem büntetik őket, mert 20.000 Ft alatta nekik szabad, és különben is az én pénzemen miért élveznék a börtön vendégszeretetét ?! Szerintem vissza kellene állítani a középkori törvényeket, ha mást nem csak 2 évre-milyen rend lenne akkor !! Ja, és a politikai vezetés is elhúzhatna már a sunyiba.
2009. jún. 29. 22:41
 3/4 baranyi kálmanné ***** válasza:
50%
Szerintem munkát kéne biztositani magyarországon mint réggen a kádár redszerbe .Bűntették aki nem dolgozot,nem fizettek munka nélkűlit .CSak azok mentesűlnének akkik beteggek.Tőbb munkahelyre volna szűkség ,és elsősorban magyar állam polgárokat allkalmazni.Egy gődőllői gyár inkább el kűldőtt 250 magyar állam polgárt ,mint a kűlfőldit.Pedig nem kellet volna ennyi embernek munkanélkűlit fizetni.Szoval mi maradtunk, munka nélkűl ők meg tovább dolgoznak,tanulnak,igyen szállás meg stb.Itt a palamentnek kénne ezzelen tenni.!!!!
2009. jún. 30. 06:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert a segélyt fizetésként kapja,és ha megélhetési bűnözőként 20000/fő nemigen büntetik akkor minek.Egy10fős kolóniánál ez napi 200000 Ft.
2009. júl. 1. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!