Miért nem adóznak a kínaiak?
Az utcában két kínai család lakik gyönyörű házban, dzsip, úszómedence stb., és magyarul még nem hallottam beszélni őket. És annyi ilyen sztorit hallok, hogy bejöttek úgy az országba, hogy semmijük nem volt és pár év alatt lakást meg Audit vettek. Nem túlzás, hogy ennyi adókedvezményt kapnak a magyarokhoz képest? Ráadásul az egyik nő (boltja van) azt mondta nekem, hogy nekik nem kell, mert külföldiek. ??? Tényleg nem kell adózniuk, vagy csak kedvezményesebben, mintha magyarok lennének? Ha külföldi vagy kettős állampolgárok, akkor hova kell adózni?
"Hasitasiból" adóznak a kínaiak Magyarországon
Csaknem ötven revizor, végrehajtó, pénzügyőr és rendőr szállt meg egy távol-keleti árukat értékesítő bevásárló központot Budapesten. Információink szerint a razzia az Ázsia Centerben történt. A próbavásárlással induló ellenőrzést árufoglalás követte volna, ha az övtáskákból elő nem kerülnek az adótartozást fedező milliók.
Én valahol elítélem és valahol megértem hogy a vállalkozók miért ügyeskednek az adóval.
Megértem mert ilyen magas adók mellett a termelt haszon nagy része elmegy adókra.Meg valamennyire igazuk van hogy nem az Orbán csapat zsebeit tömködik adóval meg őket gazdagítsák.
Elítélem mert törvénybe ütköző és bűn , bár a súlya nem olyan mint egy emberölés de bűn.
6-os
Itt nem egy egyszerű adócsalásról van szó,hanem az adó mentességről,ami valóban felháborító.Amíg te,meg én azon agyalunk,hogy az Orbán kormány ne tudjon minden fillért kiszedni a zsebünkből,addig a kínai hátradőlve a fotelban vigyorog a háttérben,mert adómentes a vállalkozásuk.Menj ki egy kínai piacra,és vegyél valamit.Így igaz,a "hasitasiba teszi a pénzt,és onnan is ad vissza"blokk,pénztárgép nyomokban sincs a közelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!