Azok, akik itt hőbörögnek, kire fognak szavazni?
Tele van az oldal, hogy Orbán így, Orban úgy. A kérdésem: ezek az emberek kire szavaznának, ha most vasárnap lennének a választások?
Én nem mondom, hogy a Fidesz jó, mert az értékük a nullához konvergál, viszont nem igazán látok alternatívát. Az, hogy nem szavazunk, sajnos nem egy opció, hiszen azzal nem érünk el semmit.
A Jobbik azoknak való, akik azt hiszik hogy a polgárháború is olyan, mint a politika, csak hangosabb.
Sajna ha megtapasztalják rá fognak jönni hogy mépg a mai sz*r pártok is jobbak voltak, mint a fegyveres konfliktusok.
Egyébként meg mindenki szavaz arra akire tud, vagy alapít saját pártot. Egy demokráciában is csak azokra lehet szavazni, akik képesek egy kormányképes pártot összerakni. Akik itt "full restartot" hordetnek nem tudom mit képzelnek, honnan lesznek majd az új pártok. Gondolom nem arra gondolnak, hogy külföldről importáljuk őket. Jelenleg azért vagyunk politikai válságban, mert a legtöbb nagy párt a Fideszen kívül összeomlott, ezért ők lettek a kiskirályok. Ha változtatni akartok, próbáljatok aktívan politizálni, és életképes alternatív pártokat állítani velük szemben. Lehet, hogy öt, tíz év is vagy több amíg kinevelődik egy új generáció (reménykedjünk, hogy lesz valami kettő alatt is). De nincs alternatíva - semmilyen más jó alternatíva. A radikálisok mindig az egyszerű, gyors megoldásokat akarják, és nem érdekli őket hogy milyen kárt okoznak, vagy akár el se érik a céljukat. De ez a hozzáállás hogy "most cselekedni kell, nics idő törődni a dolgokal", politikai sablonnál és alap nélküli hepciáskodásnál nem több.
Utolsók!!!,,,Honnan a fenéből veszitek hogy a Jobbik polgárháborút,fegyveres konfliktust, esetleg "Vérfűrdőt" akar itt rendezni???Nem hiszem hogy ez lenne a programja...Nagyon is időszerű a Magyarság tudat hangoztatása,mert sajnos úgy tűnik ,hogy a saját országunkban kissebbségbe kerültünk és veszélybe került az életterünk,mert minden idegen "betolakodó" a Kormányunk támogatását élvezi!!!...El nem tudom képzelni milyen érzés lehet elvenni a más vagyonát és befészkelni egy másik ember otthonába,amit egy életen át kín-keservesen hozott létre!Az ilyen ember nem ember!!!
Győzzön a Jobbik!
Jobbik
A sok roma embertől tart itt az ország.
Jobbik
A sok roma embertől tart itt az ország.
Értelem felsőfokon, mondhatom. Mi ez az általánosítás????? Nem mindegyik roma a 7. ker-ből jött. De most én is általánosítottam, mert nem mindegyik roma ver szét a 7. kerületben sem, ha beszólsz neki.
Senkire.
Nincs értelme az egyik rakás szar helyett megenni egy másikat. Akkor inkább nem eszek semmit.
Nem fogok senkire, mert nincs olyan párt, aki az érdekeim képviselni
Sőt, olyan párt sincs, ami úgy egyáltalán az emberek érdekeit képviselni
Mind ugyanazt csinálja: saját zsebre politizál, a szarát meg az előző kormányra, az ellenzékre, a Sorosra, az EU-ra, az Érmelléki Kuglófemberre meg a Jóistenre keni
Köszi szépen, ilyen vezetők senkinek nem kellenek, pláne egy országnak
#6 LMP = SZDSZ-mentőcsónak, tele van félművelt libbantakkal meg demagógokkal
A gazdasági tervük kb. annyiból állhatott, hogy nyaljunk be külföldnek, meg rohangáljunk kölcsönökért, hadd nőjön az államadósság
#7 ne reménykedj, Libajnai hála az égnek úgy elásta magát, hogy a hatalom közelébe se fog kerülni
Elég is volt abból az IMF-nyaloncból egy év is
#10 nem öcskös, a polgárháború bizonyos esetekben nagyon is szükséges, és hasznos is
Ha ezen az áron rendbejönne végre az ország, én nagyon is támogatom
Ezt a szarhegyet békés demokratikus módszerekkel nem lehet eltakarítani
#12 egy nagy túróst jobbak a mai pártok
Nekik köszönhető, hogy Magyarország ide került, Európa segglyukába, és már csak az ukránok vannak mögöttünk, ők is csak a háború miatt
Van 4,6 millió mélyszegényünk, a gazdaság és az egészségügy romokban, és menekülnek innét az emberek
Ettől egy polgárháború csak jobb választás, akkor is, ha nem bírja a gyomrod
A "full restart"-ot talán úgy kellene kezdeni, hogy lámpavasra akasztani az összes politikust, letisztítani a palettát, utána már lehet gondolkozni azon, ki legyen helyettük
Lehet hogy szélsőséges megoldás, de a helyzet is szélsőséges
És addig kell lépni amíg egyáltalán van mit megmentenünk
A mínuszt pedig kaptad is
#16 tényleg nem mindegyik, csak a bő 98%, de ez ne zavarjon téged, védd csak a buckalakóidat
Vicces, hogy 7 évvel ezelőtt irtam (köszi a nekrózóknak :/), de minden szavam érvényes továbbra is.
- polgárháborút!-az is idióta, aki háborút akar politika helyett. Milyen jó most kimenni a közértbe, megkapni, mindent, úgy hogy nem csapnak fejbe, úgy-e? És milyen szxr, hogy csak 1OO csatorna van a TV-ben meg alacsony bér mi? Amint háború lenne,ez amire azt hiszed hogy milyen rossz, kánaánnak tűnne.
- tiszta lapot! - Továbbra sem értem, ha békeidőben nem tud a magyar nép mondjuk összehozni egy rendes pártvezetést, honnan importálod majd azt, miután mindent leromboltál? Igen, romboljunk le mindent, és aztán majd attól, varázslatos módon, hirtelen lesz minden. MIBŐL?
- De persze megy a cigányozás, zsidózók hol maradnak? Amekkora gazdasági-politikai hatalma a romáknak van, mit mondjak, valós a félelem-ja várjunk csak...
Többet sziv az orszég esküszöm amiért az ilyen xenofóbokat meg lehet vezetni a migránsriogatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!