Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek az abortusz...

Mi a véleményetek az abortusz tabletta bevezetéséről, és egyáltalán az abortuszról?

Figyelt kérdés

2012. máj. 28. 00:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%

9-es 16.05-ös

"Jogában állt volna nem felcsináltatni magát,ebben nem volt semmi kényszerítés"

Ez igaz.De sajnos előfordulnak olyan élethelyzetek,amikor ez mégis bekövetkezik.Természetesen ez nem jelenti azt,hogy egy ilyen "baleset"miatt egy amúgy is szegényedő család, még nagyobb szegénységbe kerüljön.

Senkit erre kényszeríteni nem szabad,ha gazdag ha szegény.

"Az abortusz egy szükséges rossz"

-Nem szükséges.

De igen,ha más kiút nincs a megoldást illetően.Valószínüleg az abortuszra kerülő nők többsége megfontoltan,átgondoltan fekszik fel a műtőasztalra,és nem jókedvében teszi.Nem tudom mennyivel jobb egy meggondolatlan,felelőtlen tinilány aki bájvigyorral az arcán közli a szüleivel,hogy ő mégsem veteti el a gyerekét,és ha tetszik ha nem,és a szülők nyakára fog költözni gyerekkel együtt.Vagy az például mennyivel "okosabb"megoldás,ha egy családanya akinek már három éhes szájat kell otthon naponta betömni munkanélküli segélyből,meg családi pótlékból,úgy dönt,hogy megtartja a negyediket.Természetesen az állam,illetve az adófizetők pénzére alapozva.Szerinted ez a felelősségtudat?Szülni nyakra főre?Aztán majd csak lesz valami?Szerintem a te felelősségtudatod van egy tizenéves szintjén,és ezt ékesen bizonyítja a kommented.

2012. máj. 29. 00:44
 12/15 anonim ***** válasza:
59%
Hogy mi a vélemyényem a tablettáról?Nem tudom,mert bővebb információt nem tártak a nyílvánosság elé,mint amennyit tudunk.Tulajdonképpen semmit.Ennek ellenére,semmivel sem lehet rosszabb vagy jobb, mint a műtéti beavatkozás.Igen,ez egy szükséges rossz,ami sok esetben muszáj.Sajnos én is átestem ezen,választási lehetőségem nem volt,de őszintén nem is nagyon gondolkodtam rajta.Tudtam,hogy nem megy,nem lehet,nincs rá lehetőség,és főleg megoldhatatlan.
2012. máj. 29. 01:20
 13/15 lamanda válasza:
A tablettáról egy szakmai állásfoglalás: [link]
2012. jún. 4. 14:14
 14/15 anonim válasza:
48%

00: 44

Nem tartom felelősebb döntésnek azt, hogy k*féljünk orrba szájba, aztán, ha becsúszik a baba, majd kinyiffantjuk. Igaz, minden nézőpont kérdése. Valakinek az anyagiak a fontosak, valakinek az anyagiaknál az élet. Ami azért nem csak pénzből áll, igaz az is kell hozzá.

2012. jún. 9. 07:35
 15/15 anonim válasza:
100%

Csak egy dolgot nem vettek figyelembe a kedves előttem hozzászólók. Nincs 100%-ban védelmet nyújtó fogamzásgátló módszer, mert bizony az óvszer is csak 99 %-ban véd! Bizony! Elég egy mikrosérülés vagy "durrdefekt " és ott a helyzet! Vagy mindenki szorítsa össze a térdét és "fantasztikus, harmonikus házassága lesz" így és akkor 100%-ban ott a védelem!

Nekem nem lehet fog.gátló gyógyszert szednem, maradt az óvszer megoldás és láss csodát....mégis úgy néz ki hogy becsúszott egy baba. Kettőt bírunk, hármat már fogalmam sincs hogyan tudnánk vállalni. ( sehogy ! )

2012. júl. 29. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!