Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Észrevettétek már, hogy...

Észrevettétek már, hogy "demokrataként" a "demokráciáért" a legunszimpatikusabb emberek aggódnak a legvadabbul?

Figyelt kérdés
DK, MSZ(M)P, Gyurcsány és társai, taszosok, SZDSZ, LMP, Galamus, stb.

2012. máj. 26. 12:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
Nemlétező szavak használatával próbálsz választékosabbnak tűnni?
2012. máj. 26. 16:43
 12/27 anonim ***** válasza:
94%
Ha érted mit jelent, akkor hogy lehet nem létező?
2012. máj. 26. 17:28
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
Úgy, hogy nincs benne a szótárban.
2012. máj. 26. 17:29
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy a hozzászólásodat olvasva az "unglaublichenostoba" szó jutott eszembe, de ez sem értelmes magyar szó.
2012. máj. 26. 17:35
 15/27 anonim ***** válasza:
91%
61%-os, te aztán ritka nagy marha vagy.
2012. máj. 26. 20:21
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy a hozzászólásodat olvasva az "unglaublichenostoba" szó jutott eszembe, de ez sem értelmes magyar szó."

De rajtad kívül senki sem érti, mit jelent. Az unszimpatikust meg mindenki érti.

2012. máj. 26. 21:44
 17/27 anonim ***** válasza:
24%
Amiért egybeaggatsz egy angol előtagot egy másik szóval, attól még nem lesz értelmes magyar szó. Ilyen alapon én is egybeaggattam egy németet egy másikkal. Persze hozzászoktam, hogy a butaságot, a tahó, gügyögő, igénytelen fogalmazásmódot újabban a "de hát értetted, nem?" típusú magyarázattal szokás nyugtázni, de semmi gond. Én kérek elnézést.
2012. máj. 26. 21:48
 18/27 anonim ***** válasza:
95%

Csakhogy az unszimpatikus szót nem én alkottam meg, hanem egy elég elterjedt alak. Rengetegszer hallani a TV-ben, rádióban, utcán. A te szavadat meg te alkottad, és rajtad kívül senki sem érti.

Amúgy meg a nyelv egy élő rendszer. Mindenki úgy használja a saját íze szerint, ahogy akarja. Ha ez nem így lenne, akkor még mindig úgy beszélnénk, mint az ősmagyarok.

Hogy jössz te ahhoz, hogy az én nyelvhasználatomat korlátozni merjed? Ettől élő nyelv az amit használunk. ÉS SZOKJ HOZZÁ, HOGY VÁLTOZIK.

2012. máj. 26. 22:14
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Remélem az iskolában is így használod, és meg is kapod érte a pontlevonást, ami a nyelvújításodért jár. Amúgy te hogy jössz ahhoz, hogy a magyar nyelvet a műveletlenségedből fakadó magyartalan, ráadásul értelmetlen elemekkel tarkítsd? Ha ostoba bunkó vagy, azt tartsd meg magadnak, de ne nevezd változásnak, mert nem az, továbbá amiért használod, attól még mindig nem magyar kifejezés, szóval NEM VÁLTOZOTT SEMMI.
2012. máj. 26. 22:30
 20/27 anonim ***** válasza:
81%
Ez esetben megkérlek, hogy az alábbi "magyartalan" szavak egyikét se használd: iskola, busz, autó, spagetti, inerciarendszer, sámán, szervusz, német, pipa, alkohol, ceruza, paprika, csokoládé, pálinka, vodka, internet, WiFi, fizika, matematika.
2012. máj. 26. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!