Miért nem szeretik az emberek az LMP-t?
Azért, mert nem ezt a stílust ígérték. Egy szolíd politikai hangot, másfajta politikát. Erre ők a legvéresszájúbb utcán demonstrálók, botránypolitizálók, már az egykori SZDSZ-t is felülmúlják.
Nem utálnák az emberek őket, ha így kezdték volna. De pont azt a stílust szúrták hátba, amit bennük reméltek a támogatóik bevezetni a magyar politikába.
Megmutatták, igen, lehet más a politika, azaz lehet még visszataszítóbban is művelni.
Én speciel a Schiffer András féle stílust szerettem, de az már a múlté.
Nyomorék banda, az ártatlan fejű, farmernadrágos image-ükkel pár száz ezer szavazatot és pár száz milkát zsebre vágtak, de kormány ellenes tüntetéseken, és szélsőségesezésen kívül másban nem nagyon jeleskednek.
Nagy humán jogvédőként reklámozzák magukat, pedig pont, hogy az egyszerű embereket veszik semmibe.
Hosszabb cikk: [link]
Jöhet a lepontozásom (habár a kérdésre válaszoltam)
Mert egy semmirekello banda.
Nem a fő problémákkal foglalkoznak, hanem a melegekkel meg a romakerdest is úgy állítják be mintha nem létezne vagy ha igen akkor is mindenki hibás csak a romák nem.
Undorító volt, ahogy a romáknak Gyongyospatan puncsoltak meg ahogy menekítették őket, legalábbis ok ezt állították, h mentesíteni kellett....vicc az egész párt.
Dehát a Jobbikosok is zsebrevágnak havi egy milliót! Vona Gáborból nem nézem ki, hogy megélhetési politikus, de sokakból igen.
Az LMP meg a Fidesz korrupcióját próbálja megakadályozni mostanában, romákkal meg melegekkel nem is foglalkoznak. Amúgy én sem rajongok értük, de ha nem vagyok idegengyűlölő, akkor kire szavazhatnék, vagy kiben reménykedhetnék?
Nem veszekedni szeretnék, nagyon el vagyok keseredve.
Utolsó: Kire szavaz, aki baloldali?
Mert liberális moslék.
röviden, tömören
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!