Miért szeretik az emberek a romokat? Mi teszi vonzóvá számukra a letűnt korok emlékeit?
Én az ódon kastélyokat, parkokat szeretem, de a régi temetők is szépek és hangulatosak.Azért szeretem , mert nyugodt, titokzatos légkör járja át legtöbbjüket.A környékükön kikapcsolódhatok a modern zajos világból és egy álomszerű helyen sétálgathatok.
Persze nem minden rom tesz rám kedvező benyomást.Például az egri vár(igaz, az nem rom, de elég régi..)az nem volt jó hangulatú,sem romantikus a számomra.Meg volt más egyéb várrom is, ami nem tetszett,nem fogott meg benne semmi, vagy a hangulata nem tetszett
A leromosodott, leamortizált egyszerű, épületeket viszont nagy ívben kerülöm.Nagyon rossz érzés telepszik rám, ha a közelükben tartózkodok.
Minden helynek, épületnek ,tárgynak megvan a maga energiamezője, valamint a cselekmények is hagynak maguk után lenyomatot.
építészeti, szakmai szempontból mindenképpen érdekesség.
meg hát amúgy is egy falant kézzel fogható történelem az ilyesmi. van története a romoknak, és ez nagyon izgalmas tud lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!