Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyermektelenek nem kapnak...

Gyermektelenek nem kapnak nyugdíjat, oké. De akkor miért vonják le a nyugdíjjárulékot tőlünk?

Figyelt kérdés
Most ezt nem igazán értem.Ez egy legális rablás?Nem akarok gyereket,mert...nem.Azt hiszem ok,indok van elég.Ez idáig rendben.De ha ilyen törvényt hoz be a kormány,hogy öregkoromra büntetésből hagynak éhen dögleni,akkor milyen alapon vonják le a nyugdíjjárulékomat a keservesen megkeresett pénzemből?Nem kapok nyugdíjat,de fizessem a járulékot?Hát hogy van ez?Mégis mi folyik már itt?
2012. máj. 24. 10:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ma 11:54

OKOSAN befektetett 8-10 millát megháromszorozhatsz 30 év alatt.

És annál fantáziadúsabb vagyok, semhogy üljek a millióimon. Ha a kölked elhúz mondjuk Új-Zélandra, mert élete párját vagy a számítását ott találja meg, akkor ki nyit rád ajtót? Vagy megtiltod, hogy élje az életét?

2012. máj. 24. 12:12
 12/17 nem dávid ***** válasza:
nem értem mire ez a nagy lázongás. Mintha Magyarország nagy stabil ország lenne és lehetne 10-20-30évre előre tervezni. Évek kérdése és megfog szűnni az egész nyugdij rendszer mert így fenntarthatatlan.
2012. máj. 24. 13:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Vagy az ország fog megszűnni, mert így az is fenntarthatatlan.

Egyébként lehet valóban félelemkeltés.Pl a bankoknak lehet érdeke, hogy ne a gyerekre költse az ember a pénzét, hanem inkább náluk kamatoztassa, és most a bankoknak áll minden...

2012. máj. 24. 13:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Nos, egy jó befektetéssel, évi 12%-os kamattal 20 év alatt megTÍZszerezed a pénzed. A következő 20 év során megint megtízszereződik.

És dolgozol 30-40 évet. Tehát kell egy jó pénzügyi befektető, némi kezdőtőke, normális munkahely, aztán hajrá.

És nincs gondod a nyugdíjra.

2012. máj. 24. 17:11
 15/17 A kérdező kommentje:
Banki befektetés? Csak nehogy úgy járjanak mint a MNYP tagok...Államcsődre való hivatkozással benyelik a számlán szereplő pénzeket,aztán mindenki mehet a jó istenhez panaszra.
2012. máj. 26. 23:54
 16/17 anonim ***** válasza:

"Banki befektetés? Csak nehogy úgy járjanak mint a MNYP tagok...Államcsődre való hivatkozással benyelik a számlán szereplő pénzeket,aztán mindenki mehet a jó istenhez panaszra."

Az MNYP az állam pénzéből, az állam által létrehozott intézmény. A banki befektetés ettől rettentő távol áll. A magánbfektetéseket még a valóban csődben lévő Görögországban sem bántották. Persze jó, hogy a jobb és baloldali ellenzék ilyeneket hirdet. Ez megerősít abban, hogy soha az életben ne szavazzak rájuk, mert ők valóban ezt tennék...

2012. máj. 27. 10:42
 17/17 anonim válasza:
Most tul.képp miért is lettem lepontozva, ha megkérdezhetem? JA, persze, mert itt az dívik.. Mehettek a p.csába, de komolyan..Kéretik ezt is lepontozni, mert azt tudtok csak!
2012. jún. 7. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!