És ezt most mi már megint?! (többi lent)
2012. máj. 23. 15:36
1/3 anonim válasza:
Ez már valóban a pofátlanság legteteje.Az Artijusnak én havi 30 ezer forintot fizettem tavaly havonta csak azért,hogy egy 100-os érmével működő zenegép állt a sarokban.A bérbeadóval a megállapodásunk 50-50% ban volt a hasznot illetően.Előfordult,hogy egy hónapra 90 ezer forint volt a gépbe,ebből ugyebár 45 ezer volt az enyém ebből 30 ezer az Artijusé,és nekem maradt 15 ezer forintom.Az áramot már nem is számoltam.
2/3 anonim válasza:
Addig lesz pofája ameddig nem mondja ki a nép 2/3 hogy "B*sszátok meg! Na ennyi volt ki megyünk az utcára és senki nem állít meg a Parlamentig! Elfoglaljuk és saját kezünkbe vesszük az irányítás! A Fidesz képviselőit pedig száműzük Szlovákiába!" de még mindig nem tudd fel ébredni a sok fideszes marha (bocsánat a teheneknek) ott tartunk, hogy én vissza sírom a Bajnai kormányt ami nálam tényleg k*rva nagy szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!