Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy cigány vagy zsidó származá...

Egy cigány vagy zsidó származású ember lehet nemzeti érzelmű? Tudtok ilyen embert?

Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 19:36
1 2
 11/14 Középút ***** válasza:

Először meg akartam viccelni a kérdezőt, hogy természetesen az Izraeli Zsidók közt akad (zsidó) nemzeti érzelmű, de inkább válaszolok a valószínűbb értelemben értelmezett kérdésre:

Igen lehet, miért is ne? Találkoztam már olyan magyar cigánnyal aki veszettül utálta a román cigányokat. Jogos kérdés, persze, hogy a nemzeti érzelműséggel feltétlenül együtt kell járnia valamilyen utálatnak? Én arra voksolnék, hogy a nemzeti érzelem az ember belső magánügye ahogy az Istenhit.

2012. jún. 8. 01:47
 12/14 Középút ***** válasza:

zoli7980-t kérdezném, hogy milyen forrásból állítja azt, hogy "a jobbik kinyilvánította hogy csak olyan lehet aki szívből gyűlöli az EU-t, a zsidókat, a cigányokat, a baloldaliakat, a liberálisokat, a komcsikat, a nyuggereket, a rendőröket, minden külföldi céget és minden közepes és nagyobb magyar céget és még végtelen sok embert a világon!"

Ajánlom olvasgasson többet a jobbikról és ne dőljön be a torz benyomást keltő médiának - megjegyzem én is sokáig előítélettel voltam.

2012. jún. 8. 01:51
 13/14 anonim ***** válasza:

"Ajánlom olvasgasson többet a jobbikról és ne dőljön be a torz benyomást keltő médiának "

Én elolvastam a komplett jobbik programot, voltam rendezvényeken is és ugyanolyan torz, nacionalista dolognak tartom.

2012. jún. 8. 04:08
 14/14 Középút ***** válasza:

12-es válaszoló vagyok és kérném a 13-ast, hogy fedje fel előttem forrásait. Tényleg nem kötözködésből kérem, hanem érdeklődéssel.

Nem lehetséges, hogy a nemzeti öntudat és hagyománytiszteletet is elítéled? Sajnos a mostani kormányzás is olyan részrehajlást mutat a zsidóság javára ami egy objektív szemlélőben kirobbantja a kérdést: miért? Miért van az, hogy az elmúlt napokban RENDŐRÖK betegre vertek egy Emirátusokból hozzánk látogatott sakkozó bajnokot és senki nem ítélte el a világ előtt és nem kért bocsánatot, viszont egy volt rabbival valaki közli, hogy utálja az összes zsidót (megjegyzem torz lélek lehetett és nem azonosulok vele) de ezért az államelnök olyan csöpögős beszédet tartott, hogy ilyen seggnyalást még nem volt szerencsém hallani. Nem csúnya, hogy egy állami erő képviselője tettlegesen bántalmaz egy turistát csak fajtája miatt, az nem számít, de egy akárkinek a véleményközlése más a nemzetünk bűnbánatáért kiált? Pesterzsébeten lakom és hallottam már utcán ordibáló cigányok részéről olyat, hogy kinyínak minden magyart, de nem rohantam a vajdához, hogy a világsajtóban tegyen közé bocsánatkérést.

Egy szó mint száz óvakodom az általánosítástól és keresem a középutat, de valami nagyon nincs rendben a térségünkben, bűnösnek kell éreznünk magunkat, fel kell adnunk identitásunkat és megtagadnunk történelmünket továbbá homokba dugott fejjel kell várnunk, hogy elkap-e valaki hátulról :-). Ha nem ezt tesszük és kikérjük magunkat a jogot az identitásunk megőrzésére és az önvédelemre akkor már rohadt antiszemita nácik vagyunk.

Sajnálom, hogy ennyire kifakadtam, de mégis elküldöm a választ, hátha megértő fülekre (szemekre) akad.

2012. jún. 8. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!