Letagadhatja egy ember hogy zsidó?
Figyelt kérdés
Eggyáltalán kilehet egy embert közösíteni amiatt hogy zsidó?2011. aug. 28. 15:15
1/7 anonim válasza:
Letagadhatná, de minek? És ha nem tudnád, ők mind kivannak közösítve, és nekünk emiatt örök bűntudatunknak kell lennie!
2/7 A kérdező kommentje:
hát pont ezért tagadná le mert kiközösítik
2011. aug. 28. 15:22
3/7 anonim válasza:
Az ember jobban teszi, ha titkolja másságát, mind vallásilag, mind fajilag, egyébként oda jutunk, mint az elős válaszoló, hogy "nehogy már én legyek a hibás, hogy utálom a zsidókat, he!"
4/7 anonim válasza:
Az ember jobban teszi, ha titkolja másságát, mind vallásilag, mind fajilag, egyébként oda jutunk, mint az első válaszoló, hogy "nehogy már én legyek a hibás, hogy utálom a zsidókat, he!"
5/7 anonim válasza:
Letagadhatja és sokan le is tagadják, magyar nevet vesznek fel, magyarul beszélnek...
6/7 anonim válasza:
Én nem tagadnám le, csak ha nagyon megijesztene valami náci. Egyébként szerintem nem jellemző, hogy letagadják! A magyarok, a szlovákok, a németek, a romák se tagadják le származásukat. Az, hogy valakinek magyar neve van, na bumm, van magyar zsidó is! Németh, Horváth nevű magyarok is vannak, csak azokat nem piszkálják...!
7/7 anonim válasza:
Nem tagadják le, sőt büszkék is rá, pedig a legtöbbnek már alig van zsidó vér az ereiben, annyira elkorcsosultak.
Amúgy azért gondolod ezt, mert az utcán, a suliban, munkahelyen nem igen látni zsidókat. Ez azért van, mert ők nem hajlandók keveredni a sok hülye gójjal, külön utcáik, iskoláik, és mindenük külön van, ahol gójokkal érintkeznének. És nem vagyok antiszemita, mielőtt bárki le akarna nácizni, egyszerűen tényeket közlök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!