Egyes emberek miért mondják azt, hogy a diktatúra nem egyeztethető össze a liberalizmussal, mert szöges ellentétek?
Pl. ha egy diktatórikus rezsim a következő rendeleteket hozza az nem "liberális diktatúra?":
-Homofóbiáért halálbüntetés
-Antiszemitizmusért halálbüntetés
-Vallásosságért halálbüntetés
-Zsidók felsőbbrendűségének megkérdőjelezhetetlen elismerése
-Négerek felsőbbrendűségének megkérdőjelezhetetlen elismerése
-Aki nem megy el a melegfelvonulásra azt börtönbe zárják
-Kötelező drogozni
-Magyar Himnusz betiltása, EU-s himnusz kötelezővé tétele ünnepségeken
Én csak ezt követtem:(" Tiszta fajú és vére jelentőségének tudatában levő népet a zsidó sohasem tud leigázni, a zsidó mindig csak a korcs népek ura lesz. Ezért igyekszik tervszerűen, az egyedek mérgező fertőzésével a faj színvonalát süllyeszteni. " "Ha egy faj magát tisztán akarja tartani, azzal bebizonyítja életerejét és élni akarását. Nekem normálisnak tűnik, hogy mindenki büszke a saját fajára, és ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy lenézi a többieket. ")
Néz csak szét. Zsidók mindenütt. Én nem gyűlölném őket ha nem vásárolnák fel az országokat, és ha nem akarnák felhúzni az Új Világrendet. Amúgy is. Most nézzük csak a zsidókat Magyarországon. 4600 izraeli katona van a magyarországi laktanyákban. Hogy bármikor ha valami történne itt akkor azonnal bevethetőek legyenek és a magyarságot el tüntessék. Amikor az MSZP miatt voltak összecsapások akkor nem magyar rendőrök voltak ott. Több beszámoló volt arról hogy nem magyarul beszéltek a rendőrök és ismeretlen formációkat használnak. annyit mondok hogy mielőtt még véded a zsidó fajt olvasd el a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvét. És onnantól tárgyalhatunk. Jah és a másik azt hiszem nem tudod hogy már alkotmányosan nem jár a TB meg a Nyugdíj. Jah még valami ugye ismered a Magyar Holokausztot. Üdv és majd tárgyalhatunk erről ha ezeket megnézted.
"Néz csak szét. Zsidók mindenütt."
Szétnéztem, nincsenek ott mindenütt. A munkahelyemen is mindenki meg van győződve arról, hogy a főnökeink zsidók, holott nem. Azok akiket ti zsidóknak hívtok, tíz esetből minimum nyolcszor nem azok.
"Én nem gyűlölném őket ha nem vásárolnák fel az országokat, és ha nem akarnák felhúzni az Új Világrendet."
Az nagyon jó, mert a valóságban nem vásárolnak fel országokat, és nem húznak fel Új Világrendet. Csak üzletelnek, és jól csinálják. Amikor "tisztavérű" németek, magyarok, vagy finnek csinálják ugyanezt, a "fajtátok" egy rossz szót nem szól, amikor meg a zsidók, akkor kiesik a világ feneke.
Na ezért (is) eget és földet megrengető ostobaság az egész világnézeted.
"4600 izraeli katona van a magyarországi laktanyákban."
Nincs. A széljobb kitalálta ezt a marhaságot, meg is nevezték a helyet, ahol állomásoznak, a helyiek meg csak néznek, mert nincs sehol egy zsidó sem. Pedig 4600 ember csak feltűnne valakinek.
Táborfalva forever.
" Hogy bármikor ha valami történne itt akkor azonnal bevethetőek legyenek és a magyarságot el tüntessék."
4600 katonával? Ja, persze, mire azokat szétszórják Magyarországon, annyira kicsit alakulatokra kéne szétszedni őket, hogy néhány bátrabb cigány agyon tudja verni őket, ha négynél többen vannak.
Teljesen meg vagy zakkanva.
"Amikor az MSZP miatt voltak összecsapások akkor nem magyar rendőrök voltak ott. Több beszámoló volt arról hogy nem magyarul beszéltek a rendőrök és ismeretlen formációkat használnak."
Ja, rendkívül megbízható forrásokból. Én olyan embernek nem hiszek, aki a saját kutyáját lelőné, mert egy zsidóra nézve csóválja a farkát.
". annyit mondok hogy mielőtt még véded a zsidó fajt olvasd el a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvét."
Zsidó nevű faj nincs. Van egy ilyen népcsoport/vallás.
A Cion Bölcseinek Jegyzőkönyve egy orosz hamisítvány. Konkrétan egész fejezeteket másoltak ki régi irodalmi művekből és pamfletekből.
Persze, akik elhiszik azt a szart, általában nagyon műveletlenek, nekik nem tűnik fel, hogy szó szerint másoltak.
"Jah és a másik azt hiszem nem tudod hogy már alkotmányosan nem jár a TB meg a Nyugdíj."
De tudom. Nyugdíj kis betű. Azért amit a Fidesz elkúr, mégis miben is felelősek a zsidók?
"Jah még valami ugye ismered a Magyar Holokausztot."
Az újvidéki vérengzésre gondolsz?
"Üdv és majd tárgyalhatunk erről ha ezeket megnézted."
Olvastam ezeket/ezekről. Nem nézek hülye, manipulatív videókat, amiket ti cserélgettek egymás közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!