Miért tűrjük, ha tényleg ilyen rossz az emberek élete Magyarországon?
"lépek innen németbe vagy angolba" típusú emberek 10 év múlva is az autómosóban fognak dolgozni. "
Ez nem igaz. A saját példámat tudom csak említeni, mosogattam 6 hónapig, majd, mivel volt végzettségem, továbbléptem és végre megbecsülik a munkámat és nem csak pénzügyileg.
Ma 09:15-ös
Tudod a hipermarketben azért van tele mindenkinek a kosara csokikával meg söröcskével, meg nem a legolcsóbb kenyérrel, mert oda az megy vásárolni aki megengedheti magának.Azok az emberek,mondjuk az én családom is, inkább nem is megy ilyen helyekre mert csak fáj az ember szíve, hogy mennyi mindent nem tud megvenni, ezért inkább elmegyünk a kisboltba azokért az élelmiszerekért amik a legfontosabbak, és mondjuk 3 ezerért megvesszük ott amit muszáj.
A kérdezőnek: Mert a magyar ilyen nép! Nem tesz semmit, ölbe tett kézzel vár és panaszkodik.A görögök,spanyolok,oroszok, stb. mindenki tud tüntetni, és kiállni azért, amit szeretne, de mi nem.Akinek meg ez nem tetszik, a legegyszerűbb megoldást választja és elmegy ebből az országból.Pontosan ezért tudják a kormányok, hogy bármit megtehetnek.
10:32, tudod, mi is hiperbe járunk, pedig nem élünk nagy lábon, de ha a kisboltba járnánk, sokkal többet költenénk, mert ott drágábbak az áruk. Egyszerűen listával megyünk, és csak azt vesszük meg, amit felírtunk.
A görög tüntetést inkább hagyjuk, az országuk az összeomlás szélén áll, nálunk azért egy-két kategóriával jobb a helyzet.
"Miért tűrjük, ha tényleg ilyen rossz az emberek élete Magyarországon?"
Lássuk hogy áll hozzá a többség a témához: "meeeek!" "múúú!"
"Így van, az utcánkból két huszonéves lány pár éve külföldre ment, mert imádták Magyarországot, az egyik szállodában dolgozik, a másik színházban..."
:D:D
Szálloda. Színház. De drága vagy! Figy, az hogy Mo-ról kimegy lány f@szt szopni nyugatra nincs abban semmi szokatlan. Az, hogy úgy kommunikálják haza, hogy színház, meg szálloda, és mennyire megbecsülnek és nem csak anyagilag, az már egy kicsit gázosabb. És az igazi baj ott van, amikor maguknak is hazudnak, hogy mennyire baromi jó nekik óperként, meg kutyasétáltatóként (mert nem osztályvezető leszel egy multinál Berlinben, meg top menedzser) és iszonyat megbecsülik. Azért hogy ne kelljen szembenézniük a kudarccal, és önmagukkal. És jön a többi megkeseredett és megvezetett és követni akarja kolbásziába, amitől aztán teljes szakmák dőlnek be ill. lehetetlenednek el.
Eleg erdekes dolgok folynak ezalatt a kerdes alatt. Igen most latszik amit az egyik valaszt ado irt : a magyarok nem tudnak osszefogni . Mar itt egymasnak estetek..
Egyebkent en is kint elek kulfoldon, es igen eloszor nehez volt, a sulira kellett gyujtenem de par honap alatt meg is lett. Es ez egy hatalmas lehetoseg hogy itt tudok tanulni. Marketing managernek tanulok. Otthon ezt elerni mar csak h suliba jarjak, sem lehetett volna. Ott naprol napra eltunk, vartuk a csekkeket es szamoltuk h mennyi van meg a fizetesig.
Mikor 2honapja otthon voltam, az arak ketszeresere emelkedtek miota kijottem, ami2 eve volt.. elsem tudom hinni. Nem tudok egyszeruen vissza menni, akar mennyire is hianyzik es szeretnek
Bovsi a helyds iras miatt telefonrol kuldtem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!