Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor mondja ki valaki, hogy...

Mikor mondja ki valaki, hogy a cigányság nem tud, nem is fog és nem is akar integrálódni?

Figyelt kérdés

2012. máj. 12. 10:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%
2012.05.12-én 10:26-kor.
2012. máj. 12. 10:27
 2/19 anonim ***** válasza:
36%
Minden nap. Ráadásul többször is.
2012. máj. 12. 10:30
 3/19 anonim ***** válasza:
4%
A Jobbik már kimondta nem egyszer, csak cenzúrázza a média.
2012. máj. 12. 10:38
 4/19 anonim ***** válasza:
21%

A felvetés ott bukik meg, hogy van egy csomó cigány, aki teljesen "integrálódott" (pl.: ***** )

miből gondoljátok, hogy a többinek soha ne sikerülhetne?

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. máj. 12. 10:54
 5/19 A kérdező kommentje:
#8 te bemásoltál pár zenészt, én másoljak be pár bűnözőt?
2012. máj. 12. 11:13
 6/19 tetro ***** válasza:
26%
kérdező, éppen ettől hibás a kérdésed. ha genetikai alapon (cigányság) deviánsnak nyilvánítasz egy egész etnikumot, és kimondod hogy nem képesek integrálódni mert ez a génjeikben van, akkor arra csak két megoldás lehet. genocídium vagy deportálás. értelmes ember pedig ilyen választ nem adhat. igaz, értelmes ember nem is mossa össze a társadalmi integrációt a genetikával...
2012. máj. 12. 11:15
 7/19 anonim ***** válasza:
5%

"miből gondoljátok, hogy a többinek soha ne sikerülhetne?"

Nem gondoljuk. Itt élnek már ötszáz éve, nem akarunk még várni háromezerötszázig, ennyi az egész.

2012. máj. 12. 11:16
 8/19 A kérdező kommentje:

Én szerintem megoldás lenne egy országnyi földterületet vennie azon államoknak akiknek érdeke a tisztulás. Majd odaküldeni őket, és meglapíthatják a saját országukat.

Nincs ebben semmi tragédia.

2012. máj. 12. 11:19
 9/19 tetro ***** válasza:
38%

és kitől vennéd meg ezt az országnyi területet? és mi alapján deportálnál magyar állampolgárokat?

bőrszín alapján? nyáron ha egy kicsit jobban lebarnulsz a strandon, akkor tévedésből hátha vinnének téged is :)

2012. máj. 12. 11:32
 10/19 anonim ***** válasza:
5%

Nem is akarnak,nem is fognak, úgy csinálnak,mint akik hülyék,mert ha nem így tennének,akkor már maguknak kellene megdolgozni azért,amit most ingyen is megkapnak.És ha nem kapják meg,akkor jönnek azzal,hogy biztos azért mert ők romák és feljelentést tesznek faji megkülönböztetésért.

Nem vagyok rasszista,de ez tény,nap,mint nap látom a fent leírt szituációt.

2012. máj. 12. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!