Ennyire szocializálódni, integrálódni akar a kisebbség? (lent)
Hát ez elég jellemző eset, sok helyen történt már ilyen.
Dehogy akarnak ezek szocializálódni integrálódni. Tojnak ezek ránk, és a társadalomra, csak a segélyt kapák meg és kész.
56%,ugye ezt csak viccnek szántad, nem lehetsz ilyen naív! :)
Tbányán lakom, minden nap azon a városrészen buszoztam keresztül a gimimhez, és láttam amit láttam. (95% kisebbségi ott)
"gészen biztosan svédek, vagy norvégok voltak. Jellemző is rájuk az, hogy elhordják(lopják) a vasat, végső soron pedig a téglákat is. Teljesen egyetértek veled..."
Ezzel a "jellemző is rájuk" hozzáállással az a legnagyobb baj, hogy egy nap rád is kimondhatják, hogy négereket versz az utcán, horogkeresztes karszalagot hordasz és zsidókat sértegetsz, mert "rátok meg ez jellemző" aztán lesz belőle egy jó kis bíróság, mondjuk közösség elleni izgatásért és ott bizonyítsd majd, hogy te csak valójában Horthy-párti tradicionalista nemzeti-keresztény vagy, nempedig neonáci vagy nyilas.
"Ezzel a "jellemző is rájuk" hozzáállással az a legnagyobb baj, hogy egy nap rád is kimondhatják, hogy négereket versz az utcán, horogkeresztes karszalagot hordasz és zsidókat sértegetsz, mert "rátok meg ez jellemző" aztán lesz belőle egy jó kis bíróság, mondjuk közösség elleni izgatásért és ott bizonyítsd majd, hogy te csak valójában Horthy-párti tradicionalista nemzeti-keresztény vagy, nempedig neonáci vagy nyilas."
Erre csak egy rövid mondattal reagálnék:
Hülye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!