Magyarország mikor fog végre talpra állni, és normális életet biztosítani lakosainak?
72%-os ma 12.38-as
Hogy kik fogják összehordani Orbán stadionját?Valószínüleg a barátok/haverok körében lévő zsíros cégek fogják megkapni a munkát,és nem a munkaügyi központból fognak embereket toborozni.Ennyi eszed már lehetne,ha ilyen nagy az arcod barátom.
"Mennyi munkát végeztetek?Mert,hogy bent voltatok 8. órát....."
Tőled biztosan többet dolgoztam,mivel nem voltam cégvezető.Vajon mit tudhatsz te a kemény munkáról??Szerintem sokat nem.
18-as
"NORMÁLIS,INTENZÍV,ÉRTÉKTEREMTŐ MUNKÁT VÉGZÜNK"
"ÉN SEM LOPOK,A SZÜLEIM SEM,A CÉGEM SEM"
És mit akarsz ezzel mondani??Szerinted mindenki lop a munkahelyén?Mindenki aludni jár be?Vagy most mire is akarsz kilukadni?Nem lopsz,mert nem vagy ráutalva,de ha rá lennél lopnál te is, ezt nekem hidd el.Kár itt játszani a tisztességes vállalkozót,ti vagytok a legnagyobb rablók mint "cégvezetők"Könyvelés,adózás,alkalmazottak bérezése minden rendben??
Várj csak!Mégse ez a baj mivel 34%-ra lepontozták azt a válaszomat!Ők aztán tudnak valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!