Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen ez az ország?

Baby Firefly kérdése:

Miért ilyen ez az ország?

Figyelt kérdés
Úgyértem hogy mindenre adót raktak és most kevesebbet keres minjdenki miközben nagyobbak az árak és már semmi sem megfizethető ! Nagyon kétségbe vagyok esve hogy most akkor mi lesz az országunkkal, lehet hogy el kéne költözni ?

2012. máj. 11. 13:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
32%
Hát Te aztán k.rvára kétségbe lehetsz esve az ország miatt, ha az első gondolatod az hogy elköltözni. :)
2012. máj. 11. 13:24
 2/16 anonim ***** válasza:
16%
Az országnak csak az a része sz*r, ahol sz*r emberek laknak. Ott nálatok úgy látszik ez a helyzet.
2012. máj. 11. 13:33
 3/16 A kérdező kommentje:
mi? nem ! nem ez az első gondolatom, szerintem rosszul fejtettem ki, nem az orszáh miatt vagyok kétségbeesve hanem magam miatt, de az inkább ne irjon aki nem veszi komolyan a kérdésemet !
2012. máj. 11. 13:34
 4/16 A kérdező kommentje:
és külömben is miaz az sz csillag r ? meg az hogy k.rvára ?????
2012. máj. 11. 13:35
 5/16 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem inkább tanuljál még jó sokat, mert rád fér, aztán majd ráérsz még ezen gondolkodni.
2012. máj. 11. 14:04
 6/16 anonim ***** válasza:
68%
Az ilyen ez az ország, mert nincs készpénz forgalom, kiviszik külfödre, sok pénz van külföldi számlákon, kevés ember kezébe gyűlt össze sok-sok pénz. Nincs mezőgazdaságunk szinte, nincs termelés. Honnan lenne bevétele az országnak? Muszáj adót kivetni, sok a munkanélküli, fizetni kell a segélyeket.
2012. máj. 11. 14:06
 7/16 A kérdező kommentje:
de szerintem inkább a politikusok túlságosan gazdagok, és ezzel nem lehet mit csinálni
2012. máj. 11. 14:17
 8/16 anonim ***** válasza:
65%
Ez is nagy probléma, hogy baromi sokat keresnek, meg mellette még tömik a zsebüket, és szarnak az országra. Egymással vannak elfoglalva, jó magyar szokás szerint. Azon vannak, hogy a másik pártot lehúzzák, vitatkozzanak stb. Az egészet meg kéne szüntetni, aztán királyságot csinálni :D
2012. máj. 11. 14:22
 9/16 anonim ***** válasza:
40%

"de szerintem inkább a politikusok túlságosan gazdagok, és ezzel nem lehet mit csinálni"

A 100 leggazdagabb közt mégis alig van politikus, illetve elenyésző a politikusi fizetése annak, aki ott van...

2012. máj. 11. 14:26
 10/16 anonim ***** válasza:
11%
Ezt a "politikusok gazdagok, mert lopják a pénzt" dumát el lehetne felejteni. Ha az egész vagyonát lefoglalnánk a parlamentnek az az állami kórházak egy heti működtetésére nem lenne elég. Nyilván vannak simlik, de ez csak a jéghegy csúcsa, nem ez az igazi probléma. A magyar piacot külföldi cégek uralják akik az itt megtermelt hasznot kiviszik és máshol fektetik be. Az állam pedig irreálisan nagy szociális hálót tart és tartott fenn mindig is.
2012. máj. 11. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!