Baby Firefly kérdése:
Miért ilyen ez az ország?
Figyelt kérdés
Úgyértem hogy mindenre adót raktak és most kevesebbet keres minjdenki miközben nagyobbak az árak és már semmi sem megfizethető ! Nagyon kétségbe vagyok esve hogy most akkor mi lesz az országunkkal, lehet hogy el kéne költözni ?2012. máj. 11. 13:19
1/16 anonim válasza:
Hát Te aztán k.rvára kétségbe lehetsz esve az ország miatt, ha az első gondolatod az hogy elköltözni. :)
2/16 anonim válasza:
Az országnak csak az a része sz*r, ahol sz*r emberek laknak. Ott nálatok úgy látszik ez a helyzet.
3/16 A kérdező kommentje:
mi? nem ! nem ez az első gondolatom, szerintem rosszul fejtettem ki, nem az orszáh miatt vagyok kétségbeesve hanem magam miatt, de az inkább ne irjon aki nem veszi komolyan a kérdésemet !
2012. máj. 11. 13:34
4/16 A kérdező kommentje:
és külömben is miaz az sz csillag r ? meg az hogy k.rvára ?????
2012. máj. 11. 13:35
5/16 anonim válasza:
Szerintem inkább tanuljál még jó sokat, mert rád fér, aztán majd ráérsz még ezen gondolkodni.
6/16 anonim válasza:
Az ilyen ez az ország, mert nincs készpénz forgalom, kiviszik külfödre, sok pénz van külföldi számlákon, kevés ember kezébe gyűlt össze sok-sok pénz. Nincs mezőgazdaságunk szinte, nincs termelés. Honnan lenne bevétele az országnak? Muszáj adót kivetni, sok a munkanélküli, fizetni kell a segélyeket.
7/16 A kérdező kommentje:
de szerintem inkább a politikusok túlságosan gazdagok, és ezzel nem lehet mit csinálni
2012. máj. 11. 14:17
8/16 anonim válasza:
Ez is nagy probléma, hogy baromi sokat keresnek, meg mellette még tömik a zsebüket, és szarnak az országra. Egymással vannak elfoglalva, jó magyar szokás szerint. Azon vannak, hogy a másik pártot lehúzzák, vitatkozzanak stb. Az egészet meg kéne szüntetni, aztán királyságot csinálni :D
9/16 anonim válasza:
"de szerintem inkább a politikusok túlságosan gazdagok, és ezzel nem lehet mit csinálni"
A 100 leggazdagabb közt mégis alig van politikus, illetve elenyésző a politikusi fizetése annak, aki ott van...
10/16 anonim válasza:
Ezt a "politikusok gazdagok, mert lopják a pénzt" dumát el lehetne felejteni. Ha az egész vagyonát lefoglalnánk a parlamentnek az az állami kórházak egy heti működtetésére nem lenne elég. Nyilván vannak simlik, de ez csak a jéghegy csúcsa, nem ez az igazi probléma. A magyar piacot külföldi cégek uralják akik az itt megtermelt hasznot kiviszik és máshol fektetik be. Az állam pedig irreálisan nagy szociális hálót tart és tartott fenn mindig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!