A liberálisok miért akarják, hogy itt is olyan multikulti legyen, mint Nyugaton?
Hogy már az őslakos idegennek érzi már magát a saját hazájában a sok bevándorló miatt.
Jó példa erre a svédországi Malmö, ami annyira bevándorlók lakta már (főleg afrikaiak meg arabok), hogy volt egy hír, miszerint megfenyegettek egy fehér svédet valami afrikaiak, hogy "ez itt nem Svédország", meg, hogy ez az ő földjük.
Nem beszélve pl a párizsi meg a tavalyi londoni zavargásokról, amit a bevándorlók műveltek...
Ott van pl az LMP, ami köztudottan bevándorlás-barát, és mindig támadja is a Jobbikot, hogy miért ilyen "ellenséges meg kirekesztő"...
Meg az eu is feljött azzal, hogy Magyarországnak nem elég "rugalmas" a bevándorláspolitikája...
Tényleg ez hiányozna még nekünk?
ma 19:01
Ja igen amíg szocializmus volt, addig valóban csak nyugat meg kelet Európa létezett, de a SZU felbomlása óta már megkülönböztetnek nyugaton is közép és kelet európát. Magyarországra, Szlovákiára, Szlovéniára, Csehországra, Lengyelországra már nem mondják azt, hogy kelet, hanem közép Európa, ugyanis ezek az államok nem már tartoznak orosz fennhatóság alá!
nem a bevándorlókkal van a baj, hanem az idiótákkal.
Azok meg bőven akadnak mindenhol.
Főleg a jobbik gyűlésein.
"A liberálisnál mocskosabb ember nincsen!"
Hallottál már a nemzeti szocializmusról?
És ha nem lenne liberalizmus akkor tudod te most hol lennél? Jobbágy lennél aki most robotot végezne.
ma 19:56
"Magyarországra, Szlovákiára, Szlovéniára, Csehországra, Lengyelországra már nem mondják azt, hogy kelet, hanem közép Európa, ugyanis ezek az államok nem már tartoznak orosz fennhatóság alá!"
jó, akkor megint nem kötözködni akarok, de mivel nyugaton élek (UK), mindenki Kelet-Európainak számít, aki Németország-Ausztria-Olaszország határától keletre esik.
ebbe bele tartozik Magyarország, Szlovákia, Szlovénia, Csehország és Lengyelország.
főleg a mentalitás miatt, megint csak. a lengyel vendégmunkások csoportokba verődnek, nem nyitnak abszolút a helyi kultúra felé és a nyelvet is éppen hogy csak megértik (talán, ha szerencséd van). ugyan ez van a magyarokkal is.. hány olyannal találkoztam Londonban, akik a i don't understand kifejezésen kívül sokat nem tudnak (igen, ők a takarítók meg gyárosok idekint, de 0 nyelvtudással ezen nem kell csodálkozni).
csehországról valamelyest jobb véleményük van, de főleg azért, mert minden fiatal az eastern europe's beer capital-ba akar menni piálni (Prága, potom pénzekből elrepülsz oda egy hosszúhétvégére). meg nincs idekint olyan tömeges számmal szlovák vagy cseh vagy szlovén, de ha esetleg összefutsz velük a brit haverjaiddal, akkor ők simán bólogatnak, hogy yeah, eastern europe.
megint csak mondom: földrajzilag igen, megkülönböztetünk kelet, közép és nyugat-európát; de itt a mentalitáson van a hangsúly és emiatt vagyunk mi kelet-európa. (pláne innen majdnem minden keletnek számít :D)
nem kell ezen megsértődni, azon kéne dolgozni, hogy ne kelet legyünk a felfogás, mentalitás miatt, hanem nyugat.
„nem kell ezen megsértődni, azon kéne dolgozni, hogy ne kelet legyünk a felfogás, mentalitás miatt, hanem nyugat.”
És hol kéne kezdeni? Kiköltözni Nyugatra?
Egyébként ha a Nyugati mentalitás azt jelenti, hogy betelepíteni Európát a világ mindenféle emberével, és olyan helyen élni, ami egyszerre Kína, Pakisztán, Izrael, Egyiptom és Kongó egyben, akkor nekem talán mégiscsak megfelel itt, a Vadkeleten is, vadkeleti körülmények között.
Nyugodtan lenézhetnek, de én így vagyok európai, nekem a sokféleség azt jelenti, hogy ahány ország, annyi különböző kultúra. Ha kíváncsi vagyok a Manhattani felhőkarolókra, akkor elmegyek és megnézem, de annyira azért nem vagyok rá kíváncsi, hogy a harlemi gettókkal együtt Magyarországon is hasonlót lássak. Vagy ha Malmöbe mennék turistáskodni, akkor ha már Svédországról van szó, mégiscsak inkább a svédek vendégszeretetét szeretném megtapasztalni, tájidegen elemekre nem lennék kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!