Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz megszünteti az...

A Fidesz megszünteti az ápolásisegélyt is, ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés

2012. máj. 4. 17:48
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Kedves kérdező!

Merem(!) gondolni,hogy 2010-ben futottál szavazni a fityiszkédre,hogy az mennyire jó,akkor most viseld a következményeit!

Éljen a 2/3!

Bocsika de nem szavaztam ezekre a mocskokra sem ezelőtt sem most.

2012. máj. 4. 19:47
 12/20 anonim ***** válasza:
50%

ˇ

ˇ

Sok a csaló, akik visszaéltek az ápolási segéllyel.

^

^

2012. máj. 4. 22:38
 13/20 anonim ***** válasza:
72%
pedig még lesz 6 év fidesz kormány
2012. máj. 4. 22:46
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Még 6 év fidesz? 2 is sok, nemhogy 6!

Vesszenek már meg a mocskok!

A saját milliós fizetésüket csökkentsék, meg annak a csaló Schmidtnek se adjanak havi több 10 milliót, villát, kíséretet, kocsit. Hát nem meg lehet élni 47.000Ft-ból? Akkor Schmidt miért nem annyit kap? Meg az egész parlament bagázs?!

2012. máj. 4. 23:30
 15/20 anonim ***** válasza:
91%
nem tudom,hogy most mi a jogszabály,de jó pár évvel ez elött aki ápolási segélyt igényelt, annak nem lehetett semmi más jövedelme.Tehát sem munkaviszony,sem nyugdíj,sem gyes és a többi.Így ebben a formában kevesebb volt az igénylő.
2012. máj. 4. 23:48
 16/20 anonim ***** válasza:
3%
Megint egy népszavás provokációnak dőlnek itt be a hivatásos kesergők. Egyébként meg az adómat jobb is hogy a sok féreg nem kapja meg a semmiért. Szolidáris jogos igények meg nem fognak sérülni. Erzsébet utalvány miatt is mennyit ment itt a sírás... Hát akinek ez se jó, akkor inkább ne is kapjon az az adómból!
2012. máj. 5. 10:52
 17/20 A kérdező kommentje:

Megint egy népszavás provokációnak dőlnek itt be a hivatásos kesergők. Egyébként meg az adómat jobb is hogy a sok féreg nem kapja meg a semmiért. Szolidáris jogos igények meg nem fognak sérülni. Erzsébet utalvány miatt is mennyit ment itt a sírás... Hát akinek ez se jó, akkor inkább ne is kapjon az az adómból!

Az a baj nálad is, hogy egykaptafa alá veszel mindenkit te is egy mocskos fideszes vagy neked a régi rákosi rendszer kellene te mocsok mindenkitől sajnáljátok aki rá van szorulva az adódat add oda személyesen orbánnak és ny..d ki azt a cigány s..gét te irigy mocsadék azok vagytok.

2012. máj. 5. 12:48
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok irigy, sőt! De férgeket nem etetek. Az legyen akkor te dolgod. Maradj a fajtádnál:)
2012. máj. 5. 21:54
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

ember mint féreg?

szép hasonlat

általánosítás

már megint

2012. máj. 6. 01:26
 20/20 anonim válasza:

Ezt én is hallottam, érintett vagyok benne, nagymamámmal vagyok ápolásin. Sajnos őt nem lehet magára hagyni, mert teljesen járóképtelen, így egyáltalán nem megoldott, hogy elmenjek dolgozni. Amikor felhozták, hogy elveszik, azzal érveltek, hogy ott vannak a szociális otthonok, tedd be, te meg élhetsz. Csak az senkinek nem jut eszébe, hogy ezek az otthonok sokszor olyan havi kiadásokat jelentenek, amiket sok esetben nem fedez a nyugdíj. és még ott vannak a gyógyszerköltségek, amik néhány betegnél igen magasak. Én havi 26ot kapok, nagymamám amiben csak tud segít, így sokszor a nyugdíjából ad nekem.

Az állam ezzel nem csak spórolna, hanem többletbevételhez jutna az otthonok százalékából. Arra nem gondol senki, hogy vannak olyan gyerekek, unokák, akik bármi áron is, de megoldják és nem dugják be egy szobába??

2012. máj. 31. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!