A Fidesz megszünteti az ápolásisegélyt is, ehhez mit szóltok?
népszava szerint így lesz
majd meglátjuk
megvalósul-e
ha igen, gonosz dolog nagyon
Valóban gonosz dolog ha az az ápolt ténylegesen beteg.De sajnos nagyon sok esetet láttam,amikor úgy kaptak ápolásit egyes emberek,hogy az ápoltnak az égadta világon semmi baja nem volt.
A ténylegesen rászorulóktól viszont nem lenne szabad elvenni.
általánosít a kormány
rokkantnyugdíjasoknál
betegeknél
mindenkinél
azért mert 100-ból 30-an hazudnak, csalnak
nem kéne általánosítani
és eltörölni évtizedek óta fennálló jogintézményeket
Aki akar, az el tud menni dolgozni ápolásra szoruló rokon mellett is. A nagyszüleimet többször műtötték, helyhiány miatt már másnap hazaküldték őket. A szüleim mindig meg tudták oldani, hogy reggel munka előtt bevásárolnak, megfőznek, ha kellett akkor takarítottak a mamánál/papánál, ágyat húztak. Délután munka után mentek öltöztetni, fürdetni, kötést cserélni, gyógyszert adagolni, lelket ápolni. Később segíteni sétálni. Nehéz volt minden nap 4kor kelni és 8-9 között hazaérni, de a szüleikről van szó.
Én ezt a példát láttam. Akkor is ápolni fogom a szüleimet, ha egy fillért nem kapok érte és nem ők lesznek a kifogás, hogy miért nem dolgozok.
Kedves kérdező!
Merem(!) gondolni,hogy 2010-ben futottál szavazni a fityiszkédre,hogy az mennyire jó,akkor most viseld a következményeit!
Éljen a 2/3!
Az én édesanyámat nem lehet magára hagyni órákra mert elbolyong ha nem talál. Így nem tudok elmenni dolgozni akárhogy is szeretnék és ha még ezt is elveszik tőlem nem tudom, hogy jövünk ki a 48 ezer ft-os nyugdíjából, én is csinálom, segítek rajta mégis az édesanyám, de pénz nélkül nem tudom, hogy ki az aki bírná? Anélkül pedig nehezebb lesz, és az a furcsa, hogy nem csak én vagyok az egyedüli akinek a szülei ilyen betegségbe szenvednek.
Otthonba meg úgy lehetne beadni ha a házat ráíratja az egyházra akkor viszont én maradok fedélnélkül ne fel lesz dobva a labda Választhatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!