A kormany megszünteti a "Szólas szabadsaga"TV1 adó műsorat, helyebe a KDNP tartkatónaja kerül?
Ha tető alá hozzák az új médiatörvényt,akkor mindenhol csak azt hallhatod,láthatod,amit a Fidesz jónak lát. Főleg,ha Szilvási Annamária lesz a vezetője.
Ez a nő átlagon felül buta. Évekkel ezelőtt több interjút láttam vele. Soha nem felelt a feltett kérdésre, csak az előre betanult szöveget mondta állandóan,akár köze volt a kérdéhez,akár nem. Nem hisze,hogy azóta okosabb lett.
Erre jó az egypárt rendszer.
Igen,jön a teljes Orbáni diktatúra.
Négy év múlva majd elzavarjuk őt is.
igen, én is ezt mondom és eddig is diktatúra volt, most majd egy más oldalról jön a diktatúra (vagyis már van)
de érted oké,. h elzavarjuk őt is, de mégis kit választasz ? egyszerűen egy vicc a helyzet, nincs választási lehetőség !
A következő lépés majd az lesz, hogy csak azokat a filmeket, sorozatokat ill. egyéb más más műsorokat nézhetünk, amit Orbán király szeret.
Remélem a Mónika Show nincs köztük.
ma 7.00.óra,Teljesen igazad van e tekintetben en is ezen a velemenyen vagyok,több nnterjujat lattam,azaz Ő csak nyögdicsert,ha komolyan rakérdeztek.
Sajnos igaz a nemet mondas:Politik verdirbt Charakter,A politika elrontja a jellemet,de mar a jellem is ismeretlenne fogalom lesz!
semmi se lep meg már:S
eddig de nagyon néztem tv-t..ezután se fogok
07:40
Pedig most lesz érdemes :D
Egyébként az m1 mindig is a kormány szájíze szerint sugározta a műsorait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!