Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed az újabb...

Mi a véleményed az újabb plágium botrányról?

Figyelt kérdés

Elnézést gondolom már sokan feltették a kérdést de én most jöttem fel gyk-ra, ha nem tetszik akkor majd törlik emiatt ne írj kommentet.

Szóval engem kissé idegesít, hogy az ismerőseim akik eddig SP-t védték azok most Gyurcsányt támadják, akik meg SP-t támadták azok most Gyurcsányt védik. Én kerek perec megmodnom nekik, hogy ha bűnös bűnhődjön nem teszek kivételt politikus és politikus között.

Utálom mikor valaki egy párt mellet van és a beszűkűlt látókörén kívül semmire sem hallgat. Mindig elmondom, hogy a politikát szeretem ezzel is akarok foglalkozni viszont nem vagyok hajlandó elfogult lenni egy párttal vagy egy oldallal sem

2012. máj. 2. 21:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen, a vádlónak kell bizonyítani, ez igaz.

DE! Én akkor is onnan közelíteném meg a dolgot, hogy a cím egyezőség, a rokoni kapcsolat, a bírálat egyezősége azért ad okot némi gyanakvásra...Ezek tények, ezeket nem a vádló hamisította. Innentől kezdve a vádló helyében igenis megnézném azt a szakdogát, mert nagyon jó eséllyel találnék valamit. :) Dehát...mint tudjuk eltűnt...CSAK az a 2! :)

Rosszul fogalmaztam. Nem lemondania kéne, hanem eltűnni örökre a politikai közszerepléstől.

2012. máj. 4. 09:00
 12/14 mustafa33 ***** válasza:
Akkor már ne hagyjuk ki Bokros Lali bácsit sem. A Panamai (milyen stílusos és találó) egyetem nyelvkurzusának elvégzése ugye nem egyetemi végzettség? ☻☺
2012. máj. 6. 22:55
 13/14 mustafa33 ***** válasza:
Ja, a minap dicsekedett a szomszédasszony a fiával, hogy milyen jól megy neki az egyetem és már csinálja a plágiumot is. Diplomát akart mondani szegény, de belezavarodott a sok tévés hírbe.
2012. máj. 6. 22:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Bah, lehet csak elszólta magát.
2012. máj. 6. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!