Biztos, hogy a Fidesz kell nekünk? Mert szerintem nem!
Ilyen áron. Vagy inkább ne, jó nekünk a szar is? A Fidesz most a legjobb a magyar embereknek és Magyarországnak.
Hajrá Magyarország, hajrá Fidesz!
Köszönöm, hogy nem erőszakoljátok meg a piros gombot, mert a kérdésre válaszoltam. Elmondtam a véleményem.
De összejöttek a narancsködtől nem látók!
A Fidesz a legrosszabb választás az ország többségének.
"De összejöttek a narancsködtől nem látók!
A Fidesz a legrosszabb választás az ország többségének."
Akik elmentek szavazni 2/3os többségben gondolták úgy. Az egyetlen akik nem látnak azok a jellemtelen MSZP-sek, a könnyen megvezethető DK-sok, és a hatásvadászatra kapható LMP-sek. Aki meg el sem ment szavazni azzal mit lehet csinálni?
"Akik elmentek szavazni 2/3os többségben gondolták úgy."
ötven egynéhány százalék az mióta 2/3?!
"Több, mint a fele"
Ja, akkor már kétharmad...
(Majd ha kenyeret vásárolsz, akkor is elégedj meg az 51%-kal, hiszen az már kétharnmad kiló.)
Első, neked zöldet nyomtam. Korrektül elmondtad a véleményedet, azaz tényleg a kérdésre válaszoltál.
Mint ahogy én is, pedig ellenkező állásponton vagyok. Szerintem ez a kormány olyan, mint az elefánt a porcelánboltban.
És sokba fog ez nekünk kerülni. :-(
Szerintem.
Pedro
Amerikai vagy angliai választási rendszer melett több, mint 90%-os többsége lenne a FIDESZ-nek a kapott eredmények alapján. Vagy szerinted azok nem demokratikus államok? :D
Tudod, a demokrácia nem csak akkor jó, amikor nekünk van igazunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!