Szerintetek az ilyen Orbán, Schmitt, és ezekhez hasonló parlamenttöltelékek ki mernek merészkedni az utcára?
Figyelt kérdés
Akkora közutálatnak örvendenek (jogosan) hogy én el nem tudom képzelni, hogy ezek hogy élik a mindennapjaikat. Le mernek menni egyedül bevásárolni egyáltalán? Be mernek ülni egy kávézóba? Nem félnek, hogy valaki a büntetésével nemtörődvén jól helybenhagyja őket?2012. máj. 1. 18:23
1/7 anonim válasza:
Majd ha bezárták a barmokat a karámba, kimennek.
2/7 anonim válasza:
Mégis Gyurcsányt akarták lelőni,de nem sikerűlt. Azótase hallani az ügyről semmit.De Biszku et ék se sétáltak egyedül
3/7 anonim válasza:
nem kell nekik ilyesmi, van csicskájuk, aki bevásárol nekik, ha kávézni akarnak valakivel, akkor majd a másik fél odamegy stb :D
4/7 anonim válasza:
sp néhányszor kiszökött már a hátsó bejáraton
5/7 anonim válasza:
Még a WC-re is testőrök kísérik őket!
6/7 escrogar válasza:
Kérdező, egyszer meglátnád az utcán, akár egyedül, füled farkad behúzva néznél szemérmesen félre, és csak lopva pillantanál rájuk, hogy "ez tényleg ő?".
7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó: Nem, én feltűnően, és lenézően nézném őket egy ideig, de úgy, hogy észevegyék. Ezenfelül tényleg nem csinálnék semmit, nem sodrom bajba magam férgek miatt.
Én inkább a suttyóbb rétegre gondolok, akik gond nélkül odaordibálnák nekik a véleményüket az édesanyjukról. Vagy egy ilyen embernek meddig tart arcba húzni a sálat, majd odarohanni és kiosztani egy nyaklevest, vagy többet?
2012. máj. 2. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!