Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbik-szimpatizánsok! Mivel...

Jobbik-szimpatizánsok! Mivel magyarázzátok, hogy Morvai Krisztina Baló György felesége, aki nem éppen jobboldali?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom, egy házasságban nem lehet ekkora különbség a két fél nézeteit illetően.
2009. jún. 23. 09:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
53%

Miért van ekkora munkanélküliség nálunk?

Sok vektora van a válasznak de a gyökerét senkitől nem hallottam még!

Mert 30-35%al többet dolgozunk mint a kö-eu s országokban szokás. Igen !!! És egyszerűen és 30-35% effektív munka ennyivel kevesebb munkavállalót igényel.

És miért nincs nálunk magasabb fokozatú és hitelmentes fogyasztás , ami ténylegesen fejleszthetné a gazdasági növekedést?

Ez is pofon egyszerű de ezt sem halottam még!

Mert az országunkban kereső képesek 100%-ból a legjobban kereső 1%os krém 10× akkor jövedelemre tesz szert mint a többi 99%. matek: 120 000Ft× 99× 10 =118 800 000-

Érzitek az arány torzulását?

Sajnos attól hogy ők az átlag 990× ét keresik még nem vesznek mindenből ennyivel többet így nem fogyasztanak csak offsort-oznak. Abból meg nem lessz fogyasztás és újra elosztás ami a gazdaság egészséges növekedésének

legalapabb feltétele.

Vagy az EU?

Az ország nettó befizetése: 25%

önerő : 25%

állami vagy önkormányzati : 25%

A pályázatok 4-6% a a ki és közepes cégeké akik itt akarják a támogatásból származó profitot reprodukálni és nem ki vinni!

Akkor mennyit bukunk már 5 éve?

Ezer dolgot tudnék mondani amihez csak logika kell mert én sem vagyok közgazdász.

2009. jún. 24. 09:13
 22/28 anonim ***** válasza:
79%
na, énmeg jobboldali vagyok és rasszista! lehet lepontozni! nem próbálok politikailag korrekt lenni h a hatalmon lévők megtűrjenek...
2009. jún. 24. 10:44
 23/28 anonim ***** válasza:
65%
Engem nem érdekel hogy kinek a családtagja milyen politikai beállítottságú.Ha van egy ember aki nyíltan kiáll a magyarokért,a magyar földért azt én támogatni tudom(és Morvai Krisztinára is szavaztam).Egyébként csak úgy megemlítem hogy a Fidesz vezérkarának fele a Kisz-ben és az MSZMP-ben kezdte politikai ámokfutását.Csak példaként megemlítem hogy Orbán is Kisz titkár volt sőt a nagy antikommunista Kövér László az MSZMP központi bizottságának tagja volt,akkoriban Horn Gyula jobbkeze.Felteszem a kérdést a Fidesz hogy lehet jobboldali,kommunista múltú vezetőivel?-Na ezért szavaztam én a Jobbikra,ott legalább nincsenek olyan emberek akik úgy váltogatják a politikai nézeteiket mint a hétköznapi emberek az alsónadrágukat.
2009. jún. 24. 12:50
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Semmi különös nincs ebben.Pláne,hogy már nincsenek is együtt,de gondolom annak idején sem egymás politikai hovatartozásába szerettek bele.
2009. jún. 24. 21:17
 25/28 anonim ***** válasza:
78%

Politika és család két különböző dolog.

Lenne egy fontos megjegyzésem. A sportban és a politikában is igaz, hogy a játékosok általában nem utálják egymást annyira, mint a szurkolók. A pártok rajongói gyűlölnek mindenkit, aki a másik párthoz tartozik, de akinek közelebbi kapcsolata van a politikával, az tudja, hogy a politikusok és a politikával foglalkozó más közszereplők közt nem mindig ilyen ellenséges a viszony. Létezik olyan, hogy két politikus, vagy értelmiségi, vagy újságíró stb, gyűlöli egymást, de nem általános, szemben a rajongótáborok egyöntetű harci kedvével.

Hogy még egy duplacsavart is tegyek a dolog végére: Baló György lehet, hogy nem jobboldali, de a Jobbik sem. A Jobbik egy cigányellenes jelszavakat hangoztató baloldali párt. Ezért tudta magához vonzani a fél MSZP szavazótábort.

2009. jún. 25. 06:25
 26/28 anonim ***** válasza:
A politika és a magánélet külön dolog, nem is kell magyarázni. Ez olyan, hogyha körülnézhetnénk a Parlamentben, attól még hogy Gyurcsány és Bajnai két ellenség, biztos vagyok benne, hogy a háttérben lévő jobb-és baloldali politikusok között is vannak barátok, mert egyszerűen lesz*rják, hogy milyen politikai beállítottságú, főleg ha csak a pénz miatt dolgozik ott. Ja, meg még nagyon sok minden mást is lesz*rnak politikusaink :P
2009. aug. 24. 20:32
 27/28 anonim ***** válasza:
Bocs, rosszul írtam Gyurcsány helyett Orbánt :D nem csoda hogy a nevüket hirtelen összekevertem, egy lapra való mindegyik :P
2009. aug. 24. 20:33
 28/28 anonim ***** válasza:
Ugye azt szoktuk mondani, hogy lakva ismerni meg a másikat... Namost ő együtt élt egy echte zsidóval. Tudhat a népéről és róla ezt-azt. Nyilván nem házastrsi kötelességből "nem szereti" őket.
2009. aug. 24. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!