Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbik-szimpatizánsok! Mivel...

Jobbik-szimpatizánsok! Mivel magyarázzátok, hogy Morvai Krisztina Baló György felesége, aki nem éppen jobboldali?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom, egy házasságban nem lehet ekkora különbség a két fél nézeteit illetően.
2009. jún. 23. 09:53
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
40%

Úgy gondolom, hogy egy házasságnak semmi köze a politikai nézetekhez, addig jó, amíg van miről vitázniuk. Én például nagyon jókat szoktam beszélgetni egy közép-baloldali illetővel, szélsőjobbos felfogású létemre. Sőt, a legtöbb mindenben egyet értünk, ez az ami a legfélelmetesebb az egészben.

Da ha már Morvai Krisztinát fikázni akarjuk, akkor inkább a feminista megmozdulásit tárgyaljuk ki, arra lehet a legkevésbé büszke (szélső)jobboldaliként.

2009. jún. 23. 13:29
 12/28 anonim ***** válasza:
35%
Cristina bin Morvai egyszerűen megbolondult egy pár éve, ennyi az egész. Ezért is váltak szét, mert Baló már nem bírta felesége heves magyarkodását, árpádrongy-lengetését, s más emberiségellenes cselekedeit.
2009. jún. 23. 13:40
 13/28 anonim válasza:
68%
Árpádrongy? Azt hiszem ez már a gyűlöletkeltés/provokálás kategóriába esik, amit tilt a szabályzat.
2009. jún. 23. 13:48
 14/28 anonim ***** válasza:
24%
Egyébként is zsidó.....................ez persze önmagában véve majdhogynem mindegy!
2009. jún. 23. 14:49
 15/28 anonim ***** válasza:
93%
Én sokáig mszp-s voltam, párom elvakult fideszes, soha nem volt ez köztünk vita forrása. Most mindketten jobbikra szavaztunk. Nem hiszem, hogy ez határoz meg egy normális kapcsolatot.
2009. jún. 23. 15:21
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Volt annak idején egy republikánus, demokrata házaspár, na ők együttéltek és a legfőbb választási részlegen dolgozott mindakettő. Clinton idején.
2009. jún. 23. 16:56
 17/28 anonim ***** válasza:
80%

az sokkal gázabb h a baló az zsidó!

amúgy ne hogy már azt higyjétek hogy a valódi keményvonalas ns-jobboldal az a jobbik:)...

gondolom ismertek olyat h MNA és Pax Hungarica...na nekik megvan a véleményük a balóval kapcsolatos dologról is: [link]

2009. jún. 23. 22:31
 18/28 anonim ***** válasza:
51%

na. álljuk meg egy szóra. emberek, én zsidó vagyok. és nem szeretem a gyűlölködést. A Baló György egy értelmes, kedves ember. és nincs apelláta. és nem azért kedves, mert zsidó. A Morvai Krisztina, ostoba. Nem csinál mást, csak ordítozik. És azért unszimpatikus, mert nem értelmes. Javaslom továbbá, minden szélső jobb oldali embernek, hogy tanulmányozza a történelmet, azon kívül is esetleg, hogy nem tudjuk megemészteni trianont. Jó lenne, ha mindenki tudná azt, hogy mikor és milyen körülmények között került hatalomra hitler. Amikor gazdasági válság volt. Arra épített, hogy szarul érezte magát mindenki, általános volt a rossz hangulat. aztán szépen elérte, hogy megválasztott diktátor legyen. Kedves szélső jobb oldaliak! Azt szeretnétek, hogy újra koncentrációs táborok épüljenek, vagy esetleg dunába lőjék a cigányokat? Az tényleg fantasztikus lenne, végül is csupán a 21.században vagyunk.

Nekem mindenféle nézőpontú barátiam vannak. jobboldaliak is természetesen. A szélső jobb oldal azonban koránt sem ugyan az, mint a jobb oldal.

Írja már le valaki, hogy mit akartok, milyen értelmes célotok van azon kívül, hogy a jó magyar paprikát ne szállítsák külföldre. Mert mást eddig nem hallottam...

2009. jún. 24. 04:47
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Barátom ekkora megkerülős kérdést!!!

Annak idején biztosan volt valami érzelem közöttük az meg nem kellene végkép jobbra és balra osztani.

Micsoda torz lelki állapot!!!

2009. jún. 24. 08:41
 20/28 anonim ***** válasza:
96%

Debreceni jobbik-os vagyok és nem rasszista vagy antiszemita ! Sőt vannak cigány, barátaim is akikkel ha nem a felszít kapirgáljuk a roma kérdésben akkor egyet is értünk.Egyszerűen tudom hogy szükséges egy olyan új erő aki elég erős nemzeti értékekkel van felvértezve és szócsöve lehet a parlamentben minden kipattanó botránynak. Akik nincsenek tekintettel az oldalra csak arra hogy mi szolgálja a nemzet érdekét és rámutat amikor valami ellentétes erővel, korrupcióval, csalással találkozik. Pusztán azért mert megteheti, mert politikailag és a gazdaságilag is szűz és nem "titkos ágyasa" egy globális vagy multi háttér hatalomnak sem.

Mert nincs ellenünk zsarolási potencia .

És ennek semmi köze egy egy házassághoz!

2009. jún. 24. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!