Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem túlzás, hogy a közszolgála...

Nem túlzás, hogy a közszolgálati tv egy ilyen primitív, uszító dokumentumfilmet ad le főműsoridőben?

Figyelt kérdés

A Háború a nemzet ellen című több részes dokumentumfilm első részét ma 20.25-től adja a Duna Tv. A filmet a 2009-es bemutatásakor lelkesen üdvözölte a Jobbik lapja, a Barikád, és személyesen Csurka István, a MIÉP részéről. A MIÉP védnökséget is vállalt a film felett.

[link]

[link]

[link]

#Háború a nemzet ellen
2012. ápr. 30. 18:42
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
48%

"Magyarország a világ szívcsakrája". :)

:DDD. Tudnak még mélyebbre süllyedni?

2012. ápr. 30. 22:59
 22/31 anonim ***** válasza:
64%
Ja, ezt valami Tendzin Gyaco nevű tibeti "nímand" mondta, mikor Magyarországon járt...
2012. ápr. 30. 23:05
 23/31 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 30. 23:44
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Az eleje nemzetieskedő giccs. Utána viszont: a szomorú igazság.
2012. ápr. 30. 23:54
 25/31 anonim ***** válasza:

„Az eleje nemzetieskedő giccs.”

Két kedvenc szavam a nemzetieskedés, és a magyarkodás (meg ezek ragozott változatai).

2012. máj. 1. 01:28
 26/31 anonim ***** válasza:
36%
Nemzeti ömlengés :D.
2012. máj. 1. 07:37
 27/31 anonim ***** válasza:
Remélem benne van az is, hogy a fidesz 1998 és 2002 között a privatizációból származó nemzeti jövedelemből tudta csak leszorítani a GDP arányos államadósságot..... Meg persze az, hogy a széchenyi tervből milyen cimbiknek csurrant cseppent.
2012. máj. 1. 10:54
 28/31 anonim ***** válasza:
Amúgy meg nézd meg, én most fogok hozzájutni, kíváncsi vagyok erre a cuccra. (Előző voltam.)
2012. máj. 1. 10:55
 29/31 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy uszító és primitív lenne ez a film, szerintem van benne sok igazság, és egyik nemzetiség ellen sem uszít, bár valóban szélsőjobbos beállítottságú.
2012. máj. 1. 12:56
 30/31 anonim ***** válasza:

Ez azokról az emberekről is szól, akiknek sikerült mutyiéknak annyira átmosni az agyát, hogy ezt a filmet leszélsőjobbozzák vagy uszítónak tartják, vagy elkezdenek megint a fideszre mutogatni hogy "dehát ők is...".

Éljetek tovább békességben, és kapcsoljatok át más csatornákra, ahol olyan műsor megy, amin nem kell gondolkodni.

2012. máj. 1. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!