Nem túlzás, hogy a közszolgálati tv egy ilyen primitív,
uszító dokumentumfilmet ad le főműsoridőben?
Figyelt kérdés
A Háború a nemzet ellen című több részes dokumentumfilm első részét ma 20.25-től adja a Duna Tv. A filmet a 2009-es bemutatásakor lelkesen üdvözölte a Jobbik lapja, a Barikád, és személyesen Csurka István, a MIÉP részéről. A MIÉP védnökséget is vállalt a film felett.
Az eleje nemzetieskedő giccs. Utána viszont: a szomorú igazság.
2012. ápr. 30. 23:54
25/31 anonim válasza:
„Az eleje nemzetieskedő giccs.”
Két kedvenc szavam a nemzetieskedés, és a magyarkodás (meg ezek ragozott változatai).
2012. máj. 1. 01:28
26/31 anonim válasza:
Nemzeti ömlengés :D.
2012. máj. 1. 07:37
27/31 anonim válasza:
Remélem benne van az is, hogy a fidesz 1998 és 2002 között a privatizációból származó nemzeti jövedelemből tudta csak leszorítani a GDP arányos államadósságot..... Meg persze az, hogy a széchenyi tervből milyen cimbiknek csurrant cseppent.
2012. máj. 1. 10:54
28/31 anonim válasza:
Amúgy meg nézd meg, én most fogok hozzájutni, kíváncsi vagyok erre a cuccra. (Előző voltam.)
2012. máj. 1. 10:55
29/31 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy uszító és primitív lenne ez a film, szerintem van benne sok igazság, és egyik nemzetiség ellen sem uszít, bár valóban szélsőjobbos beállítottságú.
2012. máj. 1. 12:56
30/31 anonim válasza:
Ez azokról az emberekről is szól, akiknek sikerült mutyiéknak annyira átmosni az agyát, hogy ezt a filmet leszélsőjobbozzák vagy uszítónak tartják, vagy elkezdenek megint a fideszre mutogatni hogy "dehát ők is...".
Éljetek tovább békességben, és kapcsoljatok át más csatornákra, ahol olyan műsor megy, amin nem kell gondolkodni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!