Nem túlzás, hogy a közszolgálati tv egy ilyen primitív, uszító dokumentumfilmet ad le főműsoridőben?
A Háború a nemzet ellen című több részes dokumentumfilm első részét ma 20.25-től adja a Duna Tv. A filmet a 2009-es bemutatásakor lelkesen üdvözölte a Jobbik lapja, a Barikád, és személyesen Csurka István, a MIÉP részéről. A MIÉP védnökséget is vállalt a film felett.
"Addig összütöm a vacsit, megfürdök, aztán bekapcsolom a TV-t"
A jobbikosok szerint a tv nem nemzetellenes?
Nem tudom, nem vagyok jobbikos.
Én itthon inkább zenét hallgatok, olvasok, netezek vagy DVD-zek.
TV-t nem nagyon szoktam nézni, csak akkor kapcsolom be, ha valami érdekes műsor van.
Nem láttam az említett művet, tévében sem néztem meg, de milyen az hogy "uszító dokumentumfilm"? Egy dokumentumfilm a tényekre alapoz és a valóságot mutatja be, kvázi nem lehet uszító jellegű.
A Jobbikos/MIÉP-es dologhoz meg csak annyit hogy ha a Jobbik Schumachernek szurkol akkor én már nem szurkolhatok neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!