Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz ezzel a térképpel?

Egyetértesz ezzel a térképpel?

Figyelt kérdés

[link]

én igen, holott Mordorból származom :)

2012. ápr. 30. 15:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Persze, azt tudjuk, hogy azért éltek a homokozóban, mert ott van a közelben a terülj-asztalkám. :)))

Az előbb az ország-vezetés (bármelyikről is beszélünk) ipar-telepítési politikájáról, a nyugati tőke gyáralapítási szándékairól hasonlókról szóltam. Mintha mi itt az alvégen nem is lennénk.

(Rajtunk még a románok is keresztül-mennek, mert igyekeznek inkább az ország közepe felé.) .))))

2012. ápr. 30. 17:19
 12/16 Sz1u ***** válasza:

Tudtommal jó a humorérzékem, de ezen a képen semmi vicceset nem láttam. Még csak iróniát sem.

A "Homokozó" miért nem pl. Bács-Kiskun?

Az "Alvilág" miért nem pl. Budapest?

A "Susnyás" miért nem pl. a Kis-Balaton környéke?

A "Tanya" miért nem az Alföld?

Az "Ismeretlen terület" miért az?

Az "Olümposz" miért nem a Mátra környéke?

...

...

stb...stb...

Konklúzió: nem értek egyet a "tértképpel"!

Jahhh! ...és én az "ismeretlen területen lakom".

2012. ápr. 30. 17:31
 13/16 Sz1u ***** válasza:
tértképpel = térképpel
2012. ápr. 30. 17:32
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Némi javítással:

[link]

2012. ápr. 30. 18:10
 15/16 anonim ***** válasza:
43%

Nem, mert pont fordítva igaz :

Budapest az igazi pöcegödör, én tudom mert itt élek, ha tudnátok mennyi itt az aljanépe, meg a szemetje, ermerszabásúakkal körítve.

Ahogy viszont távolodunk tőle, úgy lesz egyre jobb a levegő, pl. a kaposmérői lovasijászokról vagy a kurultájról meg az Atilla dombról hallottatok már ?

A térkép készítői urbánus világpolgárok, akik a magyarokat mucsaiknak gondolják.

Hallod-e kérdező, nem is lenne olyan rossz Mordorban lakni, persze megfelelő társaságot kell összehozni.

2012. ápr. 30. 20:18
 16/16 A kérdező kommentje:
Budapesten tényleg van alja is, de ez a nagyvárosokhoz hozzátartozik. Mordorban valószínűleg nem lenne olyan buli olyan "menő" arcokkal, mint ahonnan most jövök. Sokkal nyitottabbak és kozmopolitábbak itt az emberek, mint az országban akárhol.
2012. máj. 1. 04:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!