Egyetértesz ezzel a térképpel?
Persze, azt tudjuk, hogy azért éltek a homokozóban, mert ott van a közelben a terülj-asztalkám. :)))
Az előbb az ország-vezetés (bármelyikről is beszélünk) ipar-telepítési politikájáról, a nyugati tőke gyáralapítási szándékairól hasonlókról szóltam. Mintha mi itt az alvégen nem is lennénk.
(Rajtunk még a románok is keresztül-mennek, mert igyekeznek inkább az ország közepe felé.) .))))
Tudtommal jó a humorérzékem, de ezen a képen semmi vicceset nem láttam. Még csak iróniát sem.
A "Homokozó" miért nem pl. Bács-Kiskun?
Az "Alvilág" miért nem pl. Budapest?
A "Susnyás" miért nem pl. a Kis-Balaton környéke?
A "Tanya" miért nem az Alföld?
Az "Ismeretlen terület" miért az?
Az "Olümposz" miért nem a Mátra környéke?
...
...
stb...stb...
Konklúzió: nem értek egyet a "tértképpel"!
Jahhh! ...és én az "ismeretlen területen lakom".
Nem, mert pont fordítva igaz :
Budapest az igazi pöcegödör, én tudom mert itt élek, ha tudnátok mennyi itt az aljanépe, meg a szemetje, ermerszabásúakkal körítve.
Ahogy viszont távolodunk tőle, úgy lesz egyre jobb a levegő, pl. a kaposmérői lovasijászokról vagy a kurultájról meg az Atilla dombról hallottatok már ?
A térkép készítői urbánus világpolgárok, akik a magyarokat mucsaiknak gondolják.
Hallod-e kérdező, nem is lenne olyan rossz Mordorban lakni, persze megfelelő társaságot kell összehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!