Egyetértesz ezzel a térképpel?
Szerintem, úgy kelet volna
Budapest: világ
Győr: kis világ
Pécs: mini világ
a többi jó ha ironikusak vagyunk.
Hogy miért homokozó?
Mert itt, ahol én lakom, és "ismeretlen területnek" nevezitek, úgy látjuk, hogy az országnak azon a részén csupa öröm, csupa játék az élet.
Ideje lenne már végre az ismeretlen területet is feltérképezni, nem pedig minden fejlesztéssel, egyebekkel max. Kecskemétnél megállni. Bocsi, mi itt ezt így éljük meg.
Nem, Valaki0702!
Budapest:Világ
Debrecen:Kisebb világ.. Amúgy jó :D
"Hogy miért homokozó?
Mert itt, ahol én lakom, és "ismeretlen területnek" nevezitek, úgy látjuk, hogy az országnak azon a részén csupa öröm, csupa játék az élet.
Ideje lenne már végre az ismeretlen területet is feltérképezni, nem pedig minden fejlesztéssel, egyebekkel max. Kecskemétnél megállni. Bocsi, mi itt ezt így éljük meg."
Én a homokozóban lakom.És összehasonlítva az ország többi részével tényleg sokkal fejlettebb ,de nem azért mert ide önti az állam a pénzét és csak itt fejleszt hanem mert közel van Ausztria , és ennek köszönhetően fejlettebb.Én is kint dolgozok így magasabb életszínvonalat tudok biztosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!