Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pénzre van szüksége az országn...

Pénzre van szüksége az országnak. El kéne számoltatni a milliomosokat. Szerintetek milyen összegű vagyon után kellene?

Figyelt kérdés
Szerintem minden 100 milliós vagyon után eljárást kéne kezdeményezni. Ennél többet csak fekete uton lehet szerezni. Így lenne egy kis bevétel a kormánynak a vagyon elkobzásokból. Nem a kisembereket kell még tovább sarcolni.
2012. ápr. 30. 10:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
53%
Az Unió, meg a NATO meg az ENSZ, meg ülnének, és néznék csöndben a határzárat, gondolom.
2012. ápr. 30. 14:54
 12/22 anonim ***** válasza:

"Az Unió, meg a NATO meg az ENSZ, meg ülnének, és néznék csöndben a határzárat, gondolom."

Igen, sajnos elég sok olyan háborodottelméjű élősködik ebben az országban, akik szerint ez így lenne...

2012. ápr. 30. 16:29
 13/22 anonim ***** válasza:
Valahol igazad van, de úgysem lehet megcsinálni. Hiszen pont azért tudtak annyit lopni, mert közel voltak a tűzhöz, most is megúsznák.
2012. ápr. 30. 17:07
 14/22 A kérdező kommentje:
Hát persze. Nagypapa, fia, unokája már mind benn van a sürüjében. Nem lehet kimozditani Őket. Adják át a staféta botot egymásnak. "ROKONOK".
2012. ápr. 30. 18:05
 15/22 anonim ***** válasza:

A politikusok tényleg pofátlanul sokat keresnek, azt hiszem ebben mindenki egyetért velem.

Ilyet nem lehet tenni, hiszen akinek van 100milliója, az simán el tud költözni, sőt, vesz egy luxusvillát máshol.

Egyébként az, hogy csak feketén lehet szerezni nem igaz, mondjuk a kommunizmus alatt eléggé elvágták a gazdagokat, de ismerek olyat aki pereken nyert vissza ilyen körüli pénzt(és ez a régi vagyonának tizedrésze).

Ez pedig, hogy különadó, szerintem nem lenne tisztességes, hiszen ezzel azokat is meghurcolnánk, aki tisztességes, pedig neki miért kellene több %-ot fizetni?

2012. ápr. 30. 18:42
 16/22 anonim ***** válasza:

Szerintem a mai világban ilyen,és ehhez hasonló mesés vagyonokat, a következőképpen lehet összeszedegetni.

-Nagyon jó könyvelés,minimális adózás,fekete munkások,szégyenletesen kevés bérkifizetés,és jó kapcsolatok bizonyos ellenőrzések elkerülésére.

2012. ápr. 30. 23:17
 17/22 anonim ***** válasza:
200 millió után meg kéne szabni valami század adót mellyel 1%-ot fizetne be 2 évente
2012. jún. 2. 17:46
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
El kéne számoltatni az olimpiai sportolókat is, hiszen lehetetlen, hogy a mai világban valaki ennyivel gyorsabban fusson vagy ússzon az átlagnál... (irónia OFF)
2012. jún. 2. 18:17
 19/22 A kérdező kommentje:
És a cigányok? Nem dolgoznak, és mégis tele vannak pénzzel. Még a sirokba is ékszerrel temetkeznek. Nekik honnan van ennyi pénzük. Adóbevallás?
2012. jún. 6. 17:22
 20/22 anonim ***** válasza:

Mondtam én, hogy a minimálbéreseket kell elszámoltatni. A Ők is azt mondják, hogy abból nem lehet megélni, mostmár a KSH is azt mondja, hogy abból nem lehet megélni...

[link]

Ezekszerint mindegyikük leakaszt valahonnan feketén még 24000-et? Kivétel nélkül adót csalnának?

2012. jún. 6. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!