Melyik Budapest legélhetőbb, melyik a legjobb éjszakai élettel rendelkező és melyik a leggázabb kerülete?
Szerintem a legélhetőbbek: I, II, XII
Legjobb éjszakai élet: VI, VII
Leggázabb pedig VIII, X, XIII
A Parlament az V. kerben van.
Mellesleg hiába vannak neves intézmények egy kerületben ez sajna nem segít a helyzeten, a nyolcker tényleg olyan, amilyen, én rengeteget járok arra és éveket dolgoztam különböző részein, és semmiképp nem mennék lakni egyik részére sem. Viszont vannak ott szórakozó helyek bőven szóval nem kell gőzerővel elkerülni de azért vannak jobb helyek is.
Én most két éve a VIII. Ker-ben lakom. Kétszáz méteres körzeten belül három kiülős kávézó van, ezek közül egyikben a város legjobb kávéját főzik. A gyümölcsös szemben egyedi ízlésre szabva süt kenyeret, ha leszólsz telefonon. Az utca tiszta, az épületek többsége fel van újítva, a Guttenberg teret most rakták rendbe, a Gyulai Pál utca félig sétáló utca alatt... És nyugodtan botorkálhatsz haza éjjel öntudatlan részegen is, a kutya nem köt beléd.
Szóval ezek az általánosítások ökörségek.
9-10. válaszadó! s SOTE környékén tényleg vannak nem sétálásra termett utcák!
amúgy meg azokkal értek egyet, akik nem kerületekben, hanem környékben gondolkodnak. az igazán jó kerületekben is vannak durva dolgok és fordítva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!