Budapesten hol a legjobb lakni?
Esélytelen.
Ami nyugis és olcsó, onnan rengeteget kell utazni (pl. 17. kerület)
Ami nyugis és közel van, az drága (pl. 12. kerület)
Ami olcsó és közel van, az nem nyugis (pl. 8. kerület)
A három együtt nem megy. Valamelyikből engedned kell.
Én amúgy kompromisszumot kötöttem, és Zuglóba költöztem. Nem annyira nyugis, nem annyira olcsó és lehetnék közelebb is, viszont semmiből nem kellett nagyon sokat engednem, csak mindenből egy kicsit.
Hát én Óbuda legészakibb pontján, Békásmegyeren lakom, elég nyugis, parkos, csendes a környék (lakótelep, nem kertváros, de ha nem a Szentendrei út közvetlen közelében laksz, akkor egyáltalán nem zajos), szerintem a többi kerülethez képest kifejezetten olcsón kapsz lakást (két szoba, 50 négyzetméter körülit 6-7 millióért; 3 szoba, kb. 65 négyzetméterest olyan 8-9 millióért).
A közlekedés azért jó, mert csupa kötött pályás járattal utazhatsz (szentendrei hévvel 20 perc alatt eléred a 4-6-os villamost, vagy a 2-es metrót), így míg mások ülnek a dugóban, te hamar beérhetsz a munkahelyedre. Nyugatinál vagy Astoriánál pl 30 perc alatt ott vagy. Hát, a város másik vége, Pestszentimre és társai elég messze vannak, mivel peremkerületi helyen van Békás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!