Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólnátok, ha Mo-t Obama...

Mit szólnátok, ha Mo-t Obama és pártja vezetné?

Figyelt kérdés
Természetesen a mi bandánkat meg kiküldenénk garázdálkodni az USA-ba, a politikus-csere program keretében.

2012. ápr. 29. 06:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én speciel örülnék. Obama egy baloldali, liberális politikus. Fontosnak tartja a környezetvédelmet, nem úgy mint Romney. Valamint bevezette az Obamacare-t, amivel végre biztoításhoz jutnak a szegények, a munkanélküliek stb. Valamint a gazdagabbakra nagyobb adóterheket kíván rakni, ami szerintem igazságos. Ezzel szemben - ha figyelted a kapmányt - Mitt Romney a gazdagok terheinek csökkentését javasolta, azt remélve, hogy a nagyvállalatok adóterheinek csökkentésével majd új munkahelyek jöhetnek létre. Továbbá, elkötelezett Izrael Állam védelme mellett is, ezt mint zsidó különösen nagyra értékelem, bár, Romney talán jobban zsidó-barát, az igazat megvallva. + az utolsó: be szeretné vezetni a melegházasságot Amerikában, amit szintén nagy előrelépésnek gondolok, és kivonná az amerikai erőket Afgainsztánból.
2012. nov. 15. 21:11
 12/14 anonim ***** válasza:

"Mit szólnátok, ha Mo-t Obama és pártja vezetné?"

Orbán nehezen vállalná az alelnökséget.Tán bele se menne...

2013. febr. 8. 01:56
 13/14 anonim ***** válasza:
11.:go home.
2013. febr. 8. 01:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem 11 ha a hazád annyira szent mint állítják, akkor nem értem hogy miért szorul Amerika védelmére.

Elvégre ha ők csak szegény áldozatok akik örülnek hogy végre van egy országuk miután valamilyen ismeretlen okból egész Európából ki akarták őket irtani, akkor miért van ennyi ellenségük?

És miért van atombombájuk?

Szerintem ha a zsidók kevésbé lennének agresszívak és egoistábbak és zsarnokoskodók, akkor a kutyát nem érdekelné mi van velük, és nyugodtan élhetne mindenki békében a saját földjén.

2013. febr. 8. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!