Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a garancia arra, hogy a...

Mi a garancia arra, hogy a Jobbik valóban a jobbik?

Figyelt kérdés

Tegyük fel megnyerik a választást 2014-ben. Mi a garancia arra, hogy nem azt csinálják amit a többi párt, hogy kormányalakítás után megfeledkeznek az ígéreteikről és csak a saját és a haverok zsebének megtömésével lesznek elfoglalva? Esetleg mondanak pár dinamikus beszédet oszt annyi, de attól még az átlagember épp olyan szarul fog élni, mint az elmúlt 22 évben...

Szóval mi a garancia arra, hogy rendberakják a gazdaságot, a kisember is gondok nélkül meg tud élni, tisztaság lesz városokban, falvakban és a közbiztonság is remek lesz?

NEKEM BIZONYÍTÉK KELL, NEM ÍGÉRET! Utóbbival már tele a padlás...

2012. ápr. 28. 18:02
1 2
 11/12 Valaki0702 ***** válasza:
36%
Garancia nincs rá viszont az tény, hogy mostanában ők csinálták a legtöbb jót párt szimpátiától függetlenül.
2012. ápr. 28. 21:32
 12/12 anonim ***** válasza:
30%

Nekem alapvetően szimpatikusak. Hozzánk rendszeresen dobnak be valami ingyenes jobbikos lapot, el szoktam olvasni.

Azért elég populista, azt is el kell ismerni. És az is igaz, hogy ellenzékként nagyon könnyű okosnak lenni. Bármit csinál a Fidesz, bírálja, mert az embereknek nem jó. Na, de ezt csinálja az MSZP is, és a Fidesz is ezt csinálta az MSZP alatt.

De az ötletei szerintem nem megvalósíthatóak: lépjünk ki az EU-ból, adóztassuk meg a multikat, tárgyaljuk újra az államadósságot. Mégis mi lenne ebből? Szerintem ha megnyernék a választásokat, akkor jelentősen visszább vennének a programjukból, ugyanis ezeket azért mondani könnyű, de megvalósítani nehéz. Észre kell venni, hogy Magyarország már régóta nem a saját útját járja. Gyarmat lettünk, ez van.

Ennek ellenére a jelenlegi pártok közül a legkisebb rossznak tartom őket, úgyhogy én rájuk fogok szavazni, lehet lepontozni.

2012. ápr. 28. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!