A magyar boltokban, miért csak külföldi áru van?
Na ez viszont akkor érdekes kérdés. Hogy lehet ott olcsóbb a magyar tej, ha nálunk meg a szlovák az olcsó?
Bár el tudom képzelni, hogy amit a gazdák nem bírnak Magyarországon eladni, azt eladják olcsóbban a szlovákoknak, mert így még mindig jobb, mintha kiöntenék.
Márpedig ugyanabban a kategóriában nincs különbség a magyar uht és a szlovák uht tej között. Csak az ár.
Persze, én is szívesebben vennék 3.5%-os házi tejet. De nincs rá literenként 300 Ft-om. Ha elérhető áron adnák, nyilván azt venném meg.
"Én is multinál vásárolok és a legtöbb termék magyar.Sőt marketing fogásnak is használják mivel hatalmas betűkkel ráírják hogy MAGYAR TERMÉK. "
Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem:
Ha ugye multinál vásárolod, akkor honnan tudod hogy magyar? Mert hogy reklámfogásnak jó ráírni, hogy magyar az még szerintem semmit sem garantál.
"Na ez viszont akkor érdekes kérdés. Hogy lehet ott olcsóbb a magyar tej, ha nálunk meg a szlovák az olcsó?
Bár el tudom képzelni, hogy amit a gazdák nem bírnak Magyarországon eladni, azt eladják olcsóbban a szlovákoknak, mert így még mindig jobb, mintha kiöntenék."
Én meg elég nehezen tudnám ezt elképzelni. Itthon 90 forintért tudják eladni, ha még ennél is kevesebbet kap érte külföldön akkor szerinted megéri neki még szállítgatni is? Lehet, hogy jobb mintha kiöntené, de ha én mondjuk 80ftból tudok előállítani egy liter tejet, nem biztos, hogy nem önteném ki ha 400kmrel arrébb 70et adnak érte.
"mert van olyan is, hogy génmanipulált növényből van az."
Hát igen, az sem kis kicseszés, de már hazánkban is találtak ilyen növényeket.
Kedves Kérdező te olyan sötét vagy mint kevesen!!!!!
Vásároltál már boltban?? Szerintem még soha! Csak elolvastál valamit a kurucon és benyaltad!
Szerintem fejezd be a sulit, menj el dolgozni és VÁSÁROLJÁL!!!
Nem véletlen hogy a jobbikosok nagy része olyan fiatal akik nem sokat vásárolnak, dolgoznak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!