Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy a Jobbik be akarja újra vezettetni a halálbüntetést?

Figyelt kérdés
Az ebben a hónapban történt sok gyilkosság miatt is...
2012. ápr. 26. 20:47
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

Ne magyarázza meg nekem valaki, hogy ha mondjuk valakit a Főtéren felhúznak, akkor annak nincs visszatartó ereje :)

(Barbár módszer de kevesebb a bűnöző, meg biztos elrettentőbb)

2012. ápr. 27. 18:21
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
Az se normális, aki kivégzéseket szeretne bámulni a Deák téren. Ez nem a középkor és nem is Irán, nem tudom feltűnt-e.
2012. ápr. 27. 18:33
 33/44 anonim ***** válasza:
33%
Ahha, szóval szerinted a fő téren kéne ezeket végrehajtani? Ez nem barbár, ez egyszerűen ostoba, állati módszer. Remélem a te rokonaidat fogják kifüggeszteni a főtérre, hogy a varjak lakomázzanak a holttestéből, és a "nagyközönség" előtt foszoljon szét a teste.
2012. ápr. 27. 19:06
 34/44 anonim ***** válasza:
Az ebben a hónapban történt gyilkosságok közül a legkiemelkedőbbekre is kevés a műsoridő...
2012. ápr. 27. 19:07
 35/44 anonim ***** válasza:

Én akkor támogatnám,ha csak a legbrutálisabb dolgokra lehetne kapni(pl breivik),és 100százalékosan tudják bizonyítani

A többit önellátó börtönökbe,nehogy már a társadalom lássa el azokat,akik a társadalom ellen vannak

2012. ápr. 27. 22:10
 36/44 anonim ***** válasza:
Most nem az a büntetés, hogy dolgoznak a rabok. Halálra unják magukat. Szerintem is ez nagyobb büntetés mint ha dolgoztatnák őket.
2012. ápr. 27. 22:24
 37/44 anonim ***** válasza:

"Most nem az a büntetés, hogy dolgoznak a rabok. Halálra unják magukat. Szerintem is ez nagyobb büntetés mint ha dolgoztatnák őket."

Hát ez a baj, hogy nem dolgoznak. Az óvodás foglalkozásokat ( főzicskézés, varrogatás, stb) én nem tekintem annak, az is a javukat szolgálja hogy ne unatkozzanak: az nem büntetés, hanem jutalom.

Magyarországon megszűnne a magyar ugar, megnyílna az összes bánya és gyár, eltűnne az összes szemét, és ... megépülne a 4-es metró, ha én kezdhetnék velük valamit:))

2012. ápr. 28. 17:54
 38/44 anonim ***** válasza:
68%

"Magyarországon megszűnne a magyar ugar, megnyílna az összes bánya és gyár, eltűnne az összes szemét, és ... megépülne a 4-es metró, ha én kezdhetnék velük valamit:))"

Ja, mert a börtönben lévők nagy része mérnök, szakember és biztosan remek munkát végezne. Arról nem is beszélve, hogy milyen költsége lenne kivezényelni a rabokat dolgozni és ott felügyelni őket, mellesleg én nem örülnék ha az utcán lennének a sitt helyet, mégha dolgoznak akkor sem. Valahogy nem érezném magam biztonságban.

2012. ápr. 28. 18:42
 39/44 anonim ***** válasza:
Ásatni kellene velők egy hatalmas víztározót. Ott kis helyen sok rab dolgozhatna keményen.:) Aki nem akarna dolgozni, sokkolóval lehetne ösztönözni.:)
2012. ápr. 28. 21:57
 40/44 anonim ***** válasza:
nem halálbüntetés kéne ide, de eu szabványos börtönök sem. balkánon milyen börtönök vannak? a héten hallottam, hogy damu-t milyen magánbörtönbe szállították át.(jó persze ez valószínű nem az adónkból jól felszerelt). egyszerűen az igazságszolgáltatást kéne inkább fejleszteni, és akkor esetleg ártatlant nem ítélnének el. aki meg bűnös, az menjen egy "klasszikus" koszos, igénytelen börtönbe, ahol nem tv van, meg tanulási lehetőség meg minden. börtönben diplomát lehet szerezni, jobban megéri, mint hogy érettségiig azon küzdessz, hogy csak legyen elég pontod, aztán fizesd a 3-500ezres tandíjat...megvan az érettségi, bekerülsz börtönbe, ingyen eltartanak, közbe leteszel egy diplomát...
2012. máj. 5. 00:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!