Mi a véleményetek arról, hogy a Jobbik be akarja újra vezettetni a halálbüntetést?
Ne magyarázza meg nekem valaki, hogy ha mondjuk valakit a Főtéren felhúznak, akkor annak nincs visszatartó ereje :)
(Barbár módszer de kevesebb a bűnöző, meg biztos elrettentőbb)
Én akkor támogatnám,ha csak a legbrutálisabb dolgokra lehetne kapni(pl breivik),és 100százalékosan tudják bizonyítani
A többit önellátó börtönökbe,nehogy már a társadalom lássa el azokat,akik a társadalom ellen vannak
"Most nem az a büntetés, hogy dolgoznak a rabok. Halálra unják magukat. Szerintem is ez nagyobb büntetés mint ha dolgoztatnák őket."
Hát ez a baj, hogy nem dolgoznak. Az óvodás foglalkozásokat ( főzicskézés, varrogatás, stb) én nem tekintem annak, az is a javukat szolgálja hogy ne unatkozzanak: az nem büntetés, hanem jutalom.
Magyarországon megszűnne a magyar ugar, megnyílna az összes bánya és gyár, eltűnne az összes szemét, és ... megépülne a 4-es metró, ha én kezdhetnék velük valamit:))
"Magyarországon megszűnne a magyar ugar, megnyílna az összes bánya és gyár, eltűnne az összes szemét, és ... megépülne a 4-es metró, ha én kezdhetnék velük valamit:))"
Ja, mert a börtönben lévők nagy része mérnök, szakember és biztosan remek munkát végezne. Arról nem is beszélve, hogy milyen költsége lenne kivezényelni a rabokat dolgozni és ott felügyelni őket, mellesleg én nem örülnék ha az utcán lennének a sitt helyet, mégha dolgoznak akkor sem. Valahogy nem érezném magam biztonságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!