Hány embernek kell összegyűlni, és egyszerre felvonulni, tüntetni, hogy lemondjon orbán, és az egész fidesz elhúzzon a pi. ába?
Az utolsó választ kissé fölényesnek találtam :D
Nos elmondanám, hogy villanymérnök hallgató vagyok. 4egész fölötti átlaggal, az életem rendezett, sportolok, és az ösztöndíjamból vígan eléldegélek...
És ha a jobbik polgárháborúra készül, én ott leszek ;)
Orbán akkor se mond le ha az egész ország kiállna tüntetni.
Mert előveszi a nagy dumáját: Még jőni fog egy jobb kor.
"Kérdezz jobbikosokat, már készülnek, ráadásul külföldi segítséggel: [link]
"Gyurcsány erős DK-ról beszélt és háborút vizionált: [link]
"A beszéd fontos eleme volt két üzenet - Gyurcsány többször is háború lehetőségét emlegette, mindig éreztetve, hogy ilyesmitől félti Magyarországot. Ez egyaránt szóba került a nacionalizmus elleni harccal kapcsolatban, mint a külpolitikáról és a szegénység elleni küzdelemről szóló részben. Ezen kívül a beszéd központi üzeneteként hangsúlyozta, hogy pártja célja az, hogy a baloldal legerősebbje legyen."
A feri vajon kiket fog hívni a honi "nácik" elleni küzdelméhez? Van egy tippem.
Amúgy az egésznek semmi értelme, amíg nincs egy valamirevaló alternatívája a Fidesznek.
Előbb egy markáns ütőképes ellenzék kellene, utána lenne időszerű ez a kérdés.
A Jobbikkal kiléphetnénk az EU-ból és belépnénk a 2015-ben megalakuló Eurázsiai Unióba. AZ MSZP, DK, LMP pedig folytatná azt, amit az MSZP, SZDSZ 2010-ben abbahagyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!