Szerintem ez az egész Schmitt ügy csak a figyelem elterelését szolgálta a következő újabb megszorításokról. Szerintetek?
De most itt miben hibázott a FIDESZ és Orbán?
Mindenkinek minden, életében megtett lépést fel kéne tárni, esetleg még általános iskolai dolgozatait is ellenőrizni, hátha akkor puskázott?
Okés, fikázzuk és gyűlöljük a FIDESZ-t, de akkor sem vagyok képes megérteni, hogy ehhez mi közük volt? Kétlem, hogy bárki is (pláne Orbán) tisztában lett volna Schmitt doktorijának eredetével...
#4vok
És Jobbikos vagyok mielőtt még félreértené vki :)
Azért hihetetlen ez az ország...
Amikor már kezd a negatív nemzetközi visszhang csitulni, és kicsit pozitívan látnak minket, akkor is képesek vagyunk egy újabbat csapni a fejszével a saját fánk alatt.
Érthetőbben: Valami fantasztikus érzékkel tudunk magunk alá sz@arni akkor, amikor a legkevésbé hiányzik.
70 éves embert megvádolnak azzal,hogy a kommunista rendszerben miként szerezte a doktoriját... Döbbenet
Mindenki nézzen kicsit magába..
Akinek 8 általánosa/szakmunkása/érettségije van, az inkább hallgasson, mert még másolással sem volt képes diplomát szerezni...
Aki pedig felsőfokú végzettséggel rendelkezik (mint én), az emlékezzen vissza, hány zh-n, vizsgán puskázott, és hány (barát,ismerős, neten talált) szakdogából igyekezett összehozni a sajátját... ;) Nincs is több kérdésem...
Másrészt manapság minden idiótának adnak diplomát, a felétől el lehetne venni mint a szél. A kommunista rendszerben ez kicsit másképp volt.
Remélem most boldog a sok primitív egyén, aki a lemondást, és a doktoritól való megfosztást követelte.
Az MSZP-nek meg külön gratulálok. Amikor "elkúrták" Gyurcsány miért nem mondott le? Milyen jogon követelik ők S.Pál lemondását?? Elképesztő...
S.Pál doktorija lehet, copy-paste, de akkor is egy rendes, normális ember. Dehát....kavarni kellett a sz@rt...Fel kellett hívni ismét magunkra a nemzetközi figyelmet.
Nagy az Isten állatkertje.. Ezzel még nem is lenne gond,csak kevés a gondozó, meg alacsony a kerítés.
"Isten áldja Magyarországot" (Schmitt Pál)
Nekem is támadt hasonló gondolatom ezzel a történettel kapcsolatban. Annyira habzott az esemény, hogy ennek takarásában ki tudja, mi történt...
#7:
Clintonnak sem azért kellett lemondania elsősorban, mert "találkozott" Monicaval, hanem mert HAZUDOTT!
Ja, és ez a "rendes ember" bármilyen törvényt aláírt, amit az orra elé toltak, hiszen azért ültették oda. Egy politikai kaméleon...
Nem vagyok sem bal oldali, sem jobb(ik), pláne nem LMP szimpatizáns...
(Azt is csak halkan jegyzem meg, hogy amikor a vizsgáimra készültem, én nem találtam 1986-ban a CTRL C/CTRL V-t.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!