Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most ez a ******** Fidesz...

Most ez a ******** Fidesz azért szorongat meg minket (ilyen olyan adók, minden áremelés), hogy ujabb hitel után kuncsorogjon az IMF-nél?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 07:45
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Igen.
2012. ápr. 26. 07:52
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Úgy van.
2012. ápr. 26. 08:11
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Inkább azért mert két kézzel szórja a pénzt!

A manyup pénz: 2800 milliárd

Elöző IMF pénz maradéka: 1500 milliárd

Gazdagok adócsökkentése: 500 milliárd

Magyarán csináltak egy 500 milliárdos lyukat a költségvetésen és elköltöttek 4300 milliárdot a fene tudja mire(mert a gazdaág vagy mi nem éreztük meg).

Az önmagában nem baj hogy 3% alá akarják vinni a hiányt! Sőt. Jó hogy végre némi takarékosságra szorítják ezt az ezermilliárdokat elköltő kormányt!!!

Idén 150, jövőre 450 milliárdos megtakarítás kell emiatt!

A gond az hogy ezt a szegényeken hajtják be miközben a gazdagoknál ott van 500 milliárd amivel még túl is teljesítenék a célt! A vélhetően új francia miniszterelnök pl megmondta hogy a szegényeken ott már nincs mit behajtani így csak a gazdagokon fog! Ami rendkívül pozitív!

Nálunk meg így most a gazdag még gazdagabb lesz míg a szegény még szegényebb!

Aki a fideszre szavaz az nem látja a gazdasági katasztrofát amit okoznak és hogy mennyi családot nyomnak a még nagyobb szegénység felé!

2012. ápr. 26. 08:14
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Engem az bánt, hogy az átlag fidesz hívő, aki eddig abban élt, hogy szabadságharc van, és anno a vizitdíj volt számára a sátán, az most megint, sokadszorra, csont nélkül mindent be fog nyelni.
2012. ápr. 26. 08:43
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

Nem érted a logikát? Azért kell neki a pénzünk, hogy utána az IMF-től is kapjon pénzt, amiből aztán 2014-ben kifizetik a végkielégítéseket 98% nélkül, mert úgysem akarnak újra kormányozni:)))

Utána végre jöhet megint az mszp, és végre lesz 50%-os közalkalmazotti béremelés, 15. havi nyugdíj, 4-es metró, ingyen BKV jegyek ( by Horváth Csaba), adójóváírás visszaállítása, páncélszekrény a kórházban ( nekem hiányzik), ingyen felsőoktatás, és persze újra lesz manyup ( ki a f*szt érdekel, a mostani nyuggerek miből kapnak pénzt?), majd mindezek fedezetére újabb IMF hitel- persze euvita nélkül.

2012. ápr. 26. 11:08
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Szóval az MSZP alatt volt a Kánaán? Szerinted mitől ilyen nagy most az államadósság? Ha azt nem kéne visszafizetni, nem kéne most megint hitel, mert a hitelből, amit adnak úgyis az ő kamataikat fizetjük ki.
2012. ápr. 26. 15:30
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
A Fidesz a bűnözők pártja, becsületes ember sohasem szavazna rájuk.
2012. ápr. 26. 16:20
 8/8 anonim ***** válasza:

"Szóval az MSZP alatt volt a Kánaán? Szerinted mitől ilyen nagy most az államadósság? Ha azt nem kéne visszafizetni, nem kéne most megint hitel, mert a hitelből, amit adnak úgyis az ő kamataikat fizetjük ki."

5-ös vagyok: ha ezt az én kommentemre írtad, akkor igen, akkor volt a kánaán, wehehe:))

E'kőtöttek mindent ( még annál is többet), de legalább a céháef se volt ennyi mint most, és akkor nem lenne a kisembernek ennyi ballya, meg a gyurcsányúr azér' adott is a kisembernek, mert ő megérti őket.

Ki a t*kömet érdekel hogy az utókor miből fogja ezt kifizetni? Követeljük vissza a manyupot, a nyuggerek meg menjenek oszt dógozzanak ha élni akarnak.

A lényeg ÉN vagyok, a többi nem érdekel.

Nemdebár, kedves elvtársak?:)))

2012. ápr. 26. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!