Hungaristák! Ha a felmenőim magyarok és németek, de a rokonságban van olyan aki nem kívánt nemzetiségből ered félig, én lehetek hungarista? És hogyan?
kitartas.org hunhir.hu itt bövebben a támárol.
Szálasi: ut és cél./gede testvérelk kiado/
itt bövebben tájékozodhatsz
"Tehát ha egy macska megtanul ugatni, az akkor attól a perctől kutya?"
Nem te nagyon hül.ye. Másrészt szerintem se a kutyák, se a macskák nem rendelkeznek sem nyelvvel, sem hovatartozástudattal sem kultúrával. Ha másképp látod fordulj orvoshoz.
Ha származást nézünk akkor gyakorlatilag egy mai nép sem lenne népnek nevezhető. Én pl anyai ágon horvát felmenőkkel rendelkezek, de ha engem valaki lehorvátozik akkor pofán vágom egy hólapáttal. Mindig is Magyarországon éltem, magyarul beszélek, magyar a kultúrám, magyarnak vallom magam, tehát magyar vagyok. Ennyi erővel nincs angol nép, mert ők szászok meg normannok meg kelták. Ekkora hü.lyeséget nem lehet mondani.
"Ami azt jelenti, hogy a génjeim is tőlük erednek( nem tudom mi közöm lenne anyám testvérének a más fajú embertől származó génjeihez, hiszen bennem az nincs...)"
akkor kérlek vedd elő a biológia tankönyveidet és rágd át még egyszer, mert az ÖSSZES ma létező ember egy fajhoz tartozik (Homo Sapiens Sapiens). mindenkiben ugyan azok a gének találhatók meg (bár igaz, teljesen más kombinációban). a faj jelentésére meg kérlek google-zz rá, lusta vagyok leírni.
a genetika alapjaiba bővebben is belemehetünk, de először kezdj el tájékozódni és olvasgatni kérlek, mert különben felesleges vita lenne (hogy meg sem érted azt, amiről beszélek).
azért szép, hogy a hungarizmusról ugye általában azt híresztelik a követői, hogy az a saját fajtádra való büszkeségről és az amellett való kiállásról szól, közben te meg a saját családodat szégyellenéd, és mellettük nem állnál ki, hogy ebbe a csoportba felvegyenek...
de gondolom az ilyen logikai bukfencek pillanatig nem okoznak gondot...
Látom itt túl sok a hülye. Attól hogy nem vagy 100%-ban ária attól még lehetsz tiszta szívű hungarista.
Írj levelet nekik: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!