Egyet értetek-e hogy mint Amerikában, itt is csak az szavazhasson aki dolgozik?
Még ha csak egy vessző maradt volna le, de ez nem írás amit te művelsz, csak okádod a betűket. Nem "reggeltem" semmit (a reggel szerintem nem egy ige, hanem napszak, de sebaj).
További jó házalást kívánok, te, munka hőse!
"Masolnal be nekem altalam vetett helyesirasi hibat?"
Takarodj már pecsorcájú!
"Annyit elarulok,h ket evig karateztam meg 3-at boxoltam szal csak h tudd."
Szóval ha megvered a másikat, akkor neked van igazad a vitában, ha meg a másik hozza magával Szerhijt az ukrán maffiózó szomszédját és téged vernek össze, akkor meg neki?
Intellektuális üzletemberi hozzáállás valóban.
JAh,majd ha nem 3millióan tartják el a 10 milliós országot.
És aki ledolgozott egy cégnél 20 évet, teszemazt felszámolták a munkáltatóját,és éppen pont jövedelempótló juttatást kap max 3 hónapig a munkaügyi központtól,annak már nincs is beleszólása a jövőjébe?Csak azért,mert épp a választások ideje alatt nincs munkahelye?Ne röhögtess már!
Jóhogy nem majd már csak a diplomások szavazhatnak.
Konkrétan nem a fél életét ledolgozó és kirúgott szakira gondoltam,hanem arra a rétegre akiknek eszük ágában sem áll-állt dolgozni az elmúlt "demokratikus" 20 évben.Gondolom sejtitek kikre gondolok.
Az meg hogy az USA-ban nem így van,részben igazad van de mivel több államból áll,nem egységes a törvényi szabályozás e téren.
09:30
Mondd ki nyugodtan, hogy a cigányokra gondolsz. De a deviáns, putris életmódot folytató cigányok nem szavaznak most sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!