Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyet értetek-e hogy mint...

Egyet értetek-e hogy mint Amerikában, itt is csak az szavazhasson aki dolgozik?

Figyelt kérdés
Aki munkanélküli és egyéb(szociális) segélyen ÉL,nem termel,és alkot,az ne szólhasson bele országos ügyekbe?
2012. ápr. 22. 21:35
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Még ha csak egy vessző maradt volna le, de ez nem írás amit te művelsz, csak okádod a betűket. Nem "reggeltem" semmit (a reggel szerintem nem egy ige, hanem napszak, de sebaj).

További jó házalást kívánok, te, munka hőse!

2012. ápr. 23. 00:31
 32/39 anonim ***** válasza:
Ezt álmodtad, hogy Amerikában így van?
2012. ápr. 23. 01:59
 33/39 anonim ***** válasza:

"Masolnal be nekem altalam vetett helyesirasi hibat?"

Takarodj már pecsorcájú!

2012. ápr. 23. 05:31
 34/39 hollófernyiges ***** válasza:
100%

"Annyit elarulok,h ket evig karateztam meg 3-at boxoltam szal csak h tudd."

Szóval ha megvered a másikat, akkor neked van igazad a vitában, ha meg a másik hozza magával Szerhijt az ukrán maffiózó szomszédját és téged vernek össze, akkor meg neki?

Intellektuális üzletemberi hozzáállás valóban.

2012. ápr. 23. 08:10
 35/39 anonim ***** válasza:

JAh,majd ha nem 3millióan tartják el a 10 milliós országot.

És aki ledolgozott egy cégnél 20 évet, teszemazt felszámolták a munkáltatóját,és éppen pont jövedelempótló juttatást kap max 3 hónapig a munkaügyi központtól,annak már nincs is beleszólása a jövőjébe?Csak azért,mert épp a választások ideje alatt nincs munkahelye?Ne röhögtess már!

Jóhogy nem majd már csak a diplomások szavazhatnak.

2012. ápr. 23. 08:17
 36/39 anonim ***** válasza:
Amerikát liberális országban mondják de közelebb áll egy diktatúrához mint egy liberális államhoz.
2012. ápr. 23. 09:27
 37/39 A kérdező kommentje:

Konkrétan nem a fél életét ledolgozó és kirúgott szakira gondoltam,hanem arra a rétegre akiknek eszük ágában sem áll-állt dolgozni az elmúlt "demokratikus" 20 évben.Gondolom sejtitek kikre gondolok.

Az meg hogy az USA-ban nem így van,részben igazad van de mivel több államból áll,nem egységes a törvényi szabályozás e téren.

2012. ápr. 23. 09:30
 38/39 anonim ***** válasza:
Szánalmas ahogy egyesek a segélyen élőket általánosítják! Engem 8 év után küldtek el a munkahelyemről leépítés miatt. Igen, egy ideig bérpótló juttatásra szorultam. Tehát nem jókedvemből lettem munkanélküli. A segély pedig nem egyenlő a bérpótló juttatással, de egyesek a két fogalmat egy kalap alá veszik. Az pedig hogy egy munkanélküli ne szavazhasson, agyament dolog szerintem. Nem csak olyan emberek munkanélküliek akik életükben nem dolgoztak, hanem olyanok is, akik több évtizedet ledolgoztak, de elveszítették az állásukat. Nekik éppen elég nagy megrázkódtatás a tény, hogy egyik nap még volt munkája, másik nap meg nincs. Ráadásul még szavazni se legyen joga?
2012. ápr. 23. 16:31
 39/39 anonim ***** válasza:

09:30

Mondd ki nyugodtan, hogy a cigányokra gondolsz. De a deviáns, putris életmódot folytató cigányok nem szavaznak most sem.

2012. ápr. 24. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!