Melyik haverod intézte a munkahelyet? Mert én például ilyen félanalfabéták önéletrajzait egyenesen vágom a kukába, nemhogy behívjam állásinterjúra. Azt elég nehezen képzelem el, hogy ne lett volna jobb jelölt a helyedre, amikor tízezrével mászkálnak az utcán a munkanélküli diplomások.
2012. ápr. 23. 00:00
22/39 anonim válasza:
Te hulye f.asz, latod ebbol latszik, h egy burokban nevelet liberalis hulladek vagy!
Most komolyan azt hiszed, h ahhoz, h vagd az uzletet diploma kell te nagyon hulye?
Honnan vetted ezt a baromsagot?
Az a baj, h ennyi az eleted, a szaros konyveid, azt hiszed minden ugy van, ahogy ott le van irva.....
Szerencsetlen szar....
2012. ápr. 23. 00:05
23/39 anonim válasza:
Nem kell hozzá diploma (nem is írtam ilyet), de írni nem árt tudni, ebből vezettem le azt, hogy egy hozzád hasonló vajon hogyan kaphat munkát. Egy levelet hogyan írsz meg, úgy, ahogy ide kommentelsz? Mert ha ilyen levelet kapok, egyenesen törlöm, nekem ugyan nem adnál el semmit. Az üzletkötőt amúgy mint házaló ügynököt kell érteni, jól mondom?
2012. ápr. 23. 00:08
24/39 anonim válasza:
Igen-igen, azt kell erteni.
Masolnal be nekem altalam vetett helyesirasi hibat?
2012. ápr. 23. 00:10
25/39 anonim válasza:
Nem. Semmiféle korlátozását nem támogatnám a szavazati jognak, a cselekvőképességet kizáró okokon kívül.
2012. ápr. 23. 00:14
26/39 anonim válasza:
"h facen megdumaljuk a tobbit lathatna az idovonalamon"
Az óvodás lányom írt le nemrégiben egy hasonló mondatot, a különbség csak az, hogy ő ötéves.
2012. ápr. 23. 00:16
27/39 anonim válasza:
"Mert mondjuk egy forintot nem adozik..akkor meg miert is pofazna bele abba, h a penz mire legyen elkoltve?"
Az is adózik, aki nem dolgozik. Arról nem is beszélve, hogy a választás nem kizárólag arról szól, hogy a közpénzeket mire költsük.
2012. ápr. 23. 00:16
28/39 anonim válasza:
Várjunk csak, most kapcsolok, egy házaló ügynökkel beszélek. Ha. Haha. Hahaha. Muhahahaha! És még te korlátoznál szavazójogot? Te jóságos Isten...
2012. ápr. 23. 00:17
29/39 anonim válasza:
Hmm elmaradt egy vesszo a nagy sietsegben!
Uristen!
De latom reggeltel uj felhasznalot es most probalod kicsit kombinalni a dolgokat.
Eleg furi, h annyira frissek meg, h szazalek sincs mellettuk.
H te mekkora egy szar vagy!
Egyebkent tok vicces, ahogy vigyazzba vagtad magad es nem nagyon mersz mar ugy sertegetni, mint az elejen.
Latom hatottak rad a szavaim es elgondolkoztal, h mit illik:)
Na jo ejt te (szaj)hos!
2012. ápr. 23. 00:21
30/39 anonim válasza:
haha teljesen egyet ertek a 9-es es 10-es valaszoloval! Mellesleg 15 evig egy helyen dolgoztam, nehany honapja elvesztettem a munkam a mostani gazdasagi valsag miatt leepites volt. Most ne szavazhassak? gondolj mar bele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!