Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyet értetek-e hogy mint...

Egyet értetek-e hogy mint Amerikában, itt is csak az szavazhasson aki dolgozik?

Figyelt kérdés
Aki munkanélküli és egyéb(szociális) segélyen ÉL,nem termel,és alkot,az ne szólhasson bele országos ügyekbe?
2012. ápr. 22. 21:35
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Én meg ötpercenként találkozom ilyen joghoz, szociológiához, minden máshoz matthülye lúzerrel, aki a szájhősködéshez nagyon ért, minden máshoz meg kevésbé. A nézeteim meg semmiképpen sem liberálisak, és a hülyeségeid sehol nem működnek a világon, politikai berendezkedéstől függetlenül, szóval ezzel gondolom meg is beszéltük, hogy szavazatmegvonásos marhaságodnak mennyi értelme van.
2012. ápr. 22. 23:06
 12/39 anonim ***** válasza:
12%

Szajhoskodes?

Akkor gyere megadom a fb-n a nevem aztan megbeszeljuk a tobbit!

Epp errol pofaztam aztan majd megnezzuk, h eloben is le mersz e hulyezni:)

2012. ápr. 22. 23:09
 13/39 anonim ***** válasza:
88%
Pontosan erről van szó, hogy pofázol, mert másnak nemigen lehet nevezni azt, amit csinálsz. Azt az időt, amit állítólagosan a primitív sporttevékenységednek szenteltél, eltölthetted volna néhány könyv elolvasásával, hogy valamelyest kiemelkedj a segélyesek közül, bár rajtad valószínűleg ez sem segített volna.
2012. ápr. 22. 23:14
 14/39 anonim ***** válasza:
53%

"Annyit elarulok,h ket evig karateztam meg 3-at boxoltam szal csak h tudd. "

És hány évig cumiztál péniszt?

2012. ápr. 22. 23:18
 15/39 anonim ***** válasza:
Elárulod, hogy mivel foglalkozol? Mert ha a szegényes szókincs, helyesírási hibák és a választékosságot maximálisan nélkülöző fogalmazásmód alapján jól sejtem, utcát valahol, vagy pont segélyen élsz. Soha senki nem élt a családomban segélyen, amit többek között annak köszönhetünk, hogy a művelődést senki nem vette félvállról. Azt nem igazán feltételezem rólad, hogy fizetne valaki a szájalásodért.
2012. ápr. 22. 23:27
 16/39 anonim ***** válasza:
80%

"Miert nem mersz velem talalkozni? "

Mert azonnal leszínál és én nem vagyok homár tehát nem tartok rád igényt.

2012. ápr. 22. 23:27
 17/39 anonim ***** válasza:
16%

Uzletkoto vagyok es ha mar a csaladodnal tartunk apad igazan fordithatott volna tobb idot a nevelesedre, ertem ez alatt, h stilust csak olyat engedj meg, amit barmikor fel tudsz vallalni.

Ennek fuggvenyeben igazan szanalmas, ahogy probalod itt magad az ertelmisegi szerepeben feltuntetni, ezzel kompenzalni, h csak a szamitogep mogul ilyen nagy a szad.

Primitivnek nevezni egy olyan sportot, mint a karate vagy a box?

Ezzel is csak a sajat szegenysegi bizonyitvanyodat allitod ki, szeretnel te olyan kitarto lenni, mint ezeknek a sportoknak a muveloi:)

Mindent osszefoglalva egy tipikus luzer vagy, aki a konyvei koze menekul es mormolja magaban, ha esetleg megint megalaztak, h "ertelmisegi vagyok, ertelmisegi vagyok".

Nem, egy luuzer vagy, aki nem meri magat vallalni, gondolom a valo elrtben jobban meghuzod magad mi?

2012. ápr. 22. 23:35
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen, primitívnek nevezem, mert amikor képtelen vagy érvelni, akkor erőszakkal akarsz nyomatékot adni a mondandódnak, az pedig igencsak primitív megnyilvánulás. Az üzletkötők tudnak magyarul írni-olvasni (feltételezem ehhez a munkakörhöz szükséges legalább négy osztály, de ha nem, elnézést), úgyhogy ha nem haragszol, ezt a választ kénytelen vagyok hazugságnak tekinteni.
2012. ápr. 22. 23:39
 19/39 anonim ***** válasza:

"Uzletkoto vagyok"

Muhaha

2012. ápr. 22. 23:45
 20/39 anonim ***** válasza:
21%

Rohogjetek luuzerek, ha ez a gyava alak benne lenne, h facen megdumaljuk a tobbit lathatna az idovonalamon, h miota meg hol dolgozok, illetve kepek is vannak.

Szal....

Meg esetleg egy-ket mas dolgot is, de hat na, nem tudok a nyomorekokkal mit kezdeni.

2012. ápr. 22. 23:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!