Egyet értetek-e hogy mint Amerikában, itt is csak az szavazhasson aki dolgozik?
Szajhoskodes?
Akkor gyere megadom a fb-n a nevem aztan megbeszeljuk a tobbit!
Epp errol pofaztam aztan majd megnezzuk, h eloben is le mersz e hulyezni:)
"Annyit elarulok,h ket evig karateztam meg 3-at boxoltam szal csak h tudd. "
És hány évig cumiztál péniszt?
"Miert nem mersz velem talalkozni? "
Mert azonnal leszínál és én nem vagyok homár tehát nem tartok rád igényt.
Uzletkoto vagyok es ha mar a csaladodnal tartunk apad igazan fordithatott volna tobb idot a nevelesedre, ertem ez alatt, h stilust csak olyat engedj meg, amit barmikor fel tudsz vallalni.
Ennek fuggvenyeben igazan szanalmas, ahogy probalod itt magad az ertelmisegi szerepeben feltuntetni, ezzel kompenzalni, h csak a szamitogep mogul ilyen nagy a szad.
Primitivnek nevezni egy olyan sportot, mint a karate vagy a box?
Ezzel is csak a sajat szegenysegi bizonyitvanyodat allitod ki, szeretnel te olyan kitarto lenni, mint ezeknek a sportoknak a muveloi:)
Mindent osszefoglalva egy tipikus luzer vagy, aki a konyvei koze menekul es mormolja magaban, ha esetleg megint megalaztak, h "ertelmisegi vagyok, ertelmisegi vagyok".
Nem, egy luuzer vagy, aki nem meri magat vallalni, gondolom a valo elrtben jobban meghuzod magad mi?
Rohogjetek luuzerek, ha ez a gyava alak benne lenne, h facen megdumaljuk a tobbit lathatna az idovonalamon, h miota meg hol dolgozok, illetve kepek is vannak.
Szal....
Meg esetleg egy-ket mas dolgot is, de hat na, nem tudok a nyomorekokkal mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!