Szerintetek az ország hány %-a lenne benne egy, , passzív forradalomban" a Fidesz ellen? És ti benne lennétek?
"mától nem vonatkoznak ránk a fidesz által bevezetett új adók és törvények"
Nem tudod a postán azt mondani a 10000Ft-os csekkre, hogy te nem fizetsz annyi adót, úgyhogy csak 9500-at fizetsz be. Más szempontokból is van egy halva született ötleted. Remélem nem szándékozol politikai pályára állni. Bár... Politikusnak elmennél ennyi mésszel.
És újra mindenki füstölhetne az éttermekben. Már a füstmentes szórakozóhelyek megszüntetéséért sem tenném!
Amúgy az ország azonnal csődbemenne a kivetett adók megszüntetése nélkül. A forradalom után a nemzetközi erők megnyugtatása miatt azonnal el kellene törölni a bank és multiadókat, és kivetni ennek pótlására a baloldal által követelt ingatlanadókat.
Mivel pótolnád egy új kormánnyal a kieső adókat? Ha a bankadó megmaradna, ugyanezt a nyomást folytatnák, szóval eltörölsz minden adót? Akkor honnan szednéd be azt a pénzt, amit az EU követel tőlünk?
18:16
"Nem tudod a postán azt mondani a 10000Ft-os csekkre, hogy te nem fizetsz annyi adót, úgyhogy csak 9500-at fizetsz be. "
Öregem, tudsz Te számolni?!
Az adó, ami miatt mindenki háborog 1 ezrelék lesz, azaz 10.000 Ft után 10 Ft. Én azt mondom, hogyha már valamit elvesznek, akkor inkább ez mint újabb kirúgási hullám, munkanélküli emberek. Szóval, ha nem akarsz adót fizetni, akkor elvileg 10.000 Ft helyett csak 9990 Ftot kell fizetned.
Egy ezrelék ezer forintonként egy forint. Ezer forintos számlánál egy, ötszáz forintos számlánál 50 fillér.
Amit Te írtál, az 500 forint 10.000 után, pontosan ötvenszerese a bevezetni tervezett mértéknek. Ennyit a háborgókról.
"Az adó, ami miatt mindenki háborog 1 ezrelék lesz, azaz 10.000 Ft után 10 Ft. Én azt mondom, hogyha már valamit elvesznek, akkor inkább ez mint újabb kirúgási hullám, munkanélküli emberek. Szóval, ha nem akarsz adót fizetni, akkor elvileg 10.000 Ft helyett csak 9990 Ftot kell fizetned. "
Most nem épp a csekkadóról beszéltem, csak úgy általában. De azt az 1 ezreléket se vedd még készpénznek. Eddig nem sok mindent vezettek be úgy, ahogy valamelyik média először értesült róla.
Egyik dolog,sztrájkoltak már elegen/eleget.Meghatotta a fideszt?Nem!
Másik,azok,akik felháborodnak és sztrájkolni mennének,azok mind az alacsony keresetűek rétegéből kerülnek ki,akik örülnek,ha nem halnak éhen,tehát valamellyest alultápláltak.Gondolod van még kedvük futkorászni,csak azért,hogy O.V. jót nevessen rajtuk?
Harmadik,a rendőrök,ők egy felettesüknek "engedelmeskednek",az a felettes egy tőle feljebb álló tisztnek stb,stb.
Az egyszerű rendőr örül,hogy luk van a se@@én és van munkahelye,nemhogy parancsszegésért felfüggesszék és még eljárást is indítsanak ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!