Ez az ország virágozna? Lent
Nem értem, ezek a "látók" illetve inkább nem látók, mit is akarnak látni?! Felhőkarcolókat húznak fel Bivalybasznádon? Ja, nem az sem, mert az csak a zsidó gyarmattartó magánrezidenciája, amiből a kisember nem lát semmit :).
Kérdező, elmondok egy titkot. Neked, mint kiöregedett, világéletében alkalmi munkából magát fenntartó, semmi szakmával vagy tapasztalattal, sem kapcsolatokkal nem rendelkező ember sosem fogod érezni, hogy ez az ország virágozna.
A Mercedes gyár bizonyít. Azt bizonyítja, hogy itt kapja meg a legjobb ár/érték munkásokat. Mehetett volna Romániába, Lengyelországba, Szlovákiába, Horvátországba, Szlavóniába is, de nem tette...
Persze hogy itt kapja meg a legjobb ár/érték szerinti munkásokat, elvégre hol máshol élnének meg 47ezer forintból?
Ha meg nem hajlandó ennyiért dolgozni akkor éhendöglik, bár lehet hogy ez is egyfajta virágzás.
3/5 47%-os
Elárulok én is egy titkot neked,mint agymosott féleszű fidesz rajongónak,aki egy autógyár beindulásától várja az ország fellendülését.A Mercedes gyár nem bizonyít semmit,hanem itt ebben az országban van lehetősége olcsó,szinte ingyen munkaerő toborzására.Hála és köszönet az imádott és se@@nyalt kormányodnak,aki nem hogy egymillió új munkahelyet teremtett,hanem egymillió munkahelyet szüntetett meg.
Velem kapcsolatban:Egy kisvállalkozást vezetek, három alkalmazottal.Soha életemben segélyt nem kértem,és nem is áll szándékomban.Szerintem erre hamarosan neked lesz szükséged,mivel általában az ilyen megkeseredett emberek körül nem stimmel valami anyagilag.
csókoltatlak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!