Gyurcsány megtanított a népnek, jobb ha nem hősködik, mert kiüti a fogát.
2012. ápr. 22. 14:37
12/27 anonim válasza:
Sokan már nem bírták a kilátástalanságot, és fellázadtak, köztük én is. Csak mi nem törtünk-zúztunk, hanem külföldre költöztünk, mert annak SEMMI értelme hogy kimész az utcára felgyújtani a szomszéd autóját. Attól nem lesz olcsóbb a kenyér, és nem fogsz kevesebb adót fizetni, max leültetnek 1-2 évre. Én a jövőmet néztem amikor elköltöztem, magyarság ide, vagy oda, de sajnos nem élek örökké hogy otthon reménykedjek az idők végéig hogy majd valahogy lesz hitelmentes lakásom, és normális körülmények közt fel tudom nevelni a gyerekeim.
2012. ápr. 22. 15:09
13/27 anonim válasza:
Fellázadás nem egyenlő külföldre emigrálással. Bocs.
2012. ápr. 22. 15:14
14/27 anonim válasza:
Szerintem ez is egy fajta "fellázadás" a kilátástalanság ellen bocs...
2012. ápr. 22. 15:16
15/27 anonim válasza:
Aki arra számít hogy egyszer csak kitör egy polgárháború az mesében él. Ennél rosszabb helyzetben is csak 1x történt hasonló, akkor sem demokratikusan megválasztott kormány, hanem elnyomó hatalom ellen.
2012. ápr. 22. 15:18
16/27 anonim válasza:
2/3-os többség megszavazta a fideszt..Mégis ki lázadjon? Meg értelme sincs . A táblákkal masírozó családosokat kiröhögi a hatalom, a kődobáló "huligánokat" meg leveri a rendőri fegyverzet.
2012. ápr. 22. 15:25
17/27 anonim válasza:
A 20. életév fölött már kevésbé lázadozó az ember.
2012. ápr. 22. 16:35
18/27 anonim válasza:
"2006-ot is gyorsan lenyomták a torkunkon.
"
Mi volt akkor? A focisták lázadása?
2012. ápr. 22. 17:29
19/27 anonim válasza:
2006-ban a hatalom megmutatta a foga fehérjét. Nézd meg a két videót, békés polgárokat ütnek kérdés nélkül az ávósok. Hol futballhuligán az, aki sétálgat az utcán este, vagy sört iszogat? Hol futballhuligán az az apa, akinek kilőtték a szemét, miközben közértből tartott hazafele? Gyűlölöm a fajtádat, akik egy ilyen jelentőségű incidenst, az áldozatok vérét ostoba degradáló kijelentésekkel próbálja eltussolni.
"Hol futballhuligán az, aki sétálgat az utcán este, vagy sört iszogat? Hol futballhuligán az az apa, akinek kilőtték a szemét, miközben közértből tartott hazafele? Gyűlölöm a fajtádat, akik egy ilyen jelentőségű incidenst, az áldozatok vérét ostoba degradáló kijelentésekkel próbálja eltussolni. "
Érthető lenne, ha ezt az ömlengést a vérről és a szenvedésről egy forradalom kapcsán írnád, ahol több ezer ember hal meg, de így kicsit nevetséges. Ti vagytok azok a nagy "harcosok", akikkel tele vannak a szélsőjobbos oldalak? Lezavar a rendőr egy pofont és véres háborúról beszéltek. Érdekes továbbá, hogy 2006-ban mindenki csak az utcán sétálgatott és nem is törtek zúztak... A bíróság előtt ez a hivatalos sztori a neten meg megy az arcoskodása nagy hőstettetekre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!